Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kuna vincent keeldus süvaanaalüüsist, siis ma teen kokkuvõtlikult ära:
1 Van der Sar – meh
2 Neville – sitt jalgpallur
3 Evra – quasi-parem kui ok jalgpallur
4 Hargreaves - organidoonor
5 Ferdinand – meh
6 Brown - sitt jalgpallur
7 Owen - organidoonor
8 Anderson - sitt jalgpallur
9 Berbatov – sitt jalgpallur
10 Rooney – parem kui ok jalgpallur
11 Giggs - meh
12 Smalling - sitt jalgpallur
13 Park Ji-Sung - meh
14 Hernandez - meh
15 Vidic – parem kui ok jalgpallur
16 Carrick - sitt jalgpallur
17 Nani - parem kui ok jalgpallur
18 Scholes - meh
20 F Da Silva - meh
21 R Da Silva - ok jagpallur
22 O'Shea – on crack
23 Evans - sitt jalgpallur
24 Fletcher - sitt jalgpallur
25 Valencia - quasi-parem kui ok jalgpallur
26 Obertan - sitt jalgpallur
27 Macheda - sitt jalgpallur
28 Gibson – on crack
29 Kuszczak – meh
33 Tiago Bebe - meh
37 Brady - ?
40 Amos - ?
42 Eikrem - ?
45 Oliver Gill - ajakirjanik
49 Morrison - ?
"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
See on nüüd see koht, kus keegi vend peaks selle gifi postitama, kus need kolm hiina multikategelast irwitavad. Ja ma mõtlesin veel manu peale täna raha panustada... hale. Ootan vincenti süvaAnaalLüüsi
1. Iga petteliigutus mis teeb tünga kaameramehele on bellissima
2. itaalilaste poolt obi van kenobi ütlemine on bellissima
"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
ma küll ei tea, kelle suunas see vihje nüüd oli. aga see polnud mina.
siis tegutseb siin mingi jüri liim koos vabamüürlaste ja skausermaffiaga ilmselt. eile nägin oma 23:56 postitust, siis mingil hetkel oli see kadunud, täna hommikulgi veel nähtamatu, ja nüüd on jälle tagasi. uhvod!
Kommentaar