Algselt postitas H.M Murdock
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
-
taun, ma ei õigustagi ulukite pähe saamist. nad mängisid kordades sitemini kui isegi nemad võiks endale lubada.
millest ma rääkisin, oli see, et alati kui manu kolme või rohkema väravaga pähe saab - tõsi, mitte just igapäevane asi - tulevad mingid sinusugused trollid ja kukuvad lalisema.buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
Algselt postitas tartanjan96AS Romast ebasümpaatsemat jalgpalliklubi ma maailmas ei tea. Meeskond, kus mängivad ainult habetunud maltsad, ei saa ega tohiks olla kellegi lemmikklubi. Ma loodan, et Totti tuleb Citysse, jääte oma nii nimetatud jumalast ka ilma. Citys aga ta mängu ei saakski, vaid talle märgistatakse koera uriiniga eraldi iste tribüünil, kus ta saab siis City ilusat mängu vaadata.
Kommentaar
-
Hispaaniasse ka siis külmalaine jõudnud
Barclays Premier League 2010-2011
17:30 GMT, December 4, 2010
Bloomfield Road, Spain
ESPN soccernetSAF- “I am not kidding. This isn’t just a job to me. It’s a mission. I am deadly serious about it – some people would reckon too serious…we will get there. Believe me. And when it happens life will change for Liverpool and everybody else – dramatically.”
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustunustasid välja logida ?
Kommentaar
-
Algselt postitas tartanjan96 Vaata postitustEi unustanud mu kõrgeauline härra. Ma olen pidevalt sisselogitud. Mul on see asi nii, et ma jätsin oma parooli meelde sinna parooli kohta ja siis ma olen kogu aeg sisse logitud. Tead küll seda kohta. Pidevalt sisse logitud olla on hea ka sellesmõttes, et siis ma saan kohe midagi postitada, kui ma näen selleks tungivat vajadust. Ma ise olen nüüd rohkem paar viimast päeva lund väljas lükanud ja pole saanud arvutis olla nii palju.
Kommentaar
-
Algselt postitas Henriolen Vaata postitustahah, väga huvitav, a mis homme teed?
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustBlackpoolis oli ju rohkem probleem külma ilmaga, mitte lumeuputusega?
Kommentaar
-
Algselt postitas Ertai Vaata postituststaadionil pole soojendust ja statat ei saadud korda.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ertai Vaata postituststaadionil pole soojendust ja statat ei saadud korda.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar