Kellegil sama jama, et kodukale sisse ei saa? Selline jama:
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Ferguson: Welbeck will return
Igati positiivne, vaadates seda kuidas poiss viimasel ajal mängibAlgselt postitas TofoaMan City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.
Kommentaar
-
Algselt postitas sicmic Vaata postitustWikileaksi andmeil läks mööda hea võimalus Glazeritest lahti saada...
http://www.guardian.co.uk/world/2010...nited-takeoverthe woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas NOT Vaata postitustFerguson: Welbeck will return
Igati positiivne, vaadates seda kuidas poiss viimasel ajal mängibbuy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
Täitsa ilma norimata, miks sa siiski seda arvad? Tunnistan ausalt, et olin veel aastakese eest ise ka pigem sama meelt, aga poiss on hooajaga ikka väga ilusa arenguhüppe teinud. Kusjuures ta on napilt 20 ja see on praegu ta esimene täishooaeg. Füüsis on kõvasti paranenud, kiirust on, tehnika areneb järjest. Lisaks on ta üpris mitmekülgne, saab ka äärel hakkama, 4-5-1 ja 4-3-3 vahel vahetamine ei ole mankule väga võõras ka nagu. Töötab hästi ja isuga, mängu loeb oma suhtelise kogenematuse kohta ikka väga korralikult - need viimased asjad imponeerivadki vast kõige enam. Ma isiklikut tahaks väga näha, et ta saab vähemalt ühe hooaja jagu proovida. Jättes need igasugused Owenid ja Mamed kõrvale - praegu on realistlikult võttes ees Rooney, Hernandez, Berba. Ja viimasel kukub kohe kolmkümmend. Ei näe küll väga seda ohtu, et Danny jääks tagasi tulles pingile kopitama. Sest mis muidu - lükkame 8 milli eest maha ja... siis ostame paari aasta pärast 14-16 milli eest mõne järjekordse portugali ime või noore inglise "supertalendi"? Kui muidugi üldse veel on, mille eest osta.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
minu jaoks ei ole ta liha ega kala. ma muidugi pole väga safci mänge jälginud, seega pärineb kuvand valdavalt iganenud hooaegadest ja võib omada teatavat ülekohtususe oreooli.
peab poisile hooaja lõpuni aega andma, aga mingi paranoiku minu omistab talle diegoforlani geeni, et särab mujal aga mitte manus. selline pedede põhjus/kartus mul ongi.
see vanusevärk, raisk. poiss sai täpselt 2nädalat tagasi 20, mõtlesin, et on törts vanem. nii et järgmine hooaeg manus - tee või murra!buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
Vaadanud mõningaid viimaseid Sunderlandi mänge/kokkuvõtteid, siis pean tunnistama, et Welbecki füüsiline areng on siiski olnud aasta jooksul märkimisväärne. Oma pikkuse kohta paistis ta eelmisel hooajal, niipalju kui teda näha sai, väga alakaaluline, palli küljest sai teda eemale lükata ühe sõrmega. Nüüd on ikka omajagu lihast peale kasvanud. Ilmselt ka tehniliselt on võtnud pikki samme, sest lugesin siin huvi pärast vanu arvamusi ja kolm aastat tagasi, kui ta akadeemiast orbiidile ilmus, peeti üldiselt veel nii Brandyt kui Campbelli temast selgelt talendikamaks.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Amos
Rafael
Ferdinand
Vidic
Fabio
Nani
Carrick
Anderson
Park
Rooney
Berbatov
Pingil: PIG, Giggs, Smalling, Hernandez, Fletcher, Obertan, Kiko
PIG ilmselt lahkub jaanuaris, kui juba Amost eelistatakse
150th game in a row SAF has failed to name unchanged team. #mufcAlgselt postitas TofoaMan City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.
Kommentaar
-
pole just nii läbinisti soliidne punt, nagu võinuks loota, aga ei hullu. see puhaste linade rekord ilmselt jalutab muidugi kahjuks minema.
Amos
Rafael - Vidic - Ferdinand - Fabio
Nani - Carrick - Anderson - Park
Rooney - Berbatov
pink: Kuszczak, Smalling, Fletcher, Macheda, Obertan, Hernandez, Giggs.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar