Ja sina kes sa Nanit materdasid siin, võiksid minna perse. Äärmiselt vajalik lüli meeskonnale, ainuke kes konkreetselt ise suudab teravust luua. Hea küll, Birminghamile oleks koti ilma temata ka pähe tõmmanud, aga suurte võistkondade vastu on väga kasulik mees, kes ise teeb, ise võtab ja ise lööb.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas StokArsenali puhul loetakse hooaeg ebaõnnestunuks kuskil septembri keskpaiku.
-
Hullult mõnus intekas kodukal Andersoniga tehtud, soovitan lugeda.
We understand you helped Bebe settle into the English way of life…
Yeah, he stayed with me for two months. I can tell you, he eats a lot. He ate all my food! [laughs] He was a good guest, though. He’s a nice guy and funny. When I came to England, Cristiano Ronaldo helped me adjust, so I wanted to doYou need people who score goals, that's how you win games.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mister Vaata postitustKas see ManU kodulehel liikmeks tegemine (et saaks intekat lugeda) maksab ka midagi?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustega suur kiri REGISTER NOW FOR FREE! ometi kerget vihjet ei anna?When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustega suur kiri REGISTER NOW FOR FREE! ometi kerget vihjet ei anna?
Kommentaar
-
Algselt postitas alehis Vaata postitustkus me raha asjus kokku lepime? nagu need ikkagi minu kantud ja päris coolid prillid. lähevad nagu naistele ka sitaks peale! aga üldiselt, respekt Piquele, et julges tunnustada Manchesteris veedetud aega
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustSul on lõhutud õlled endiselt kinni maksmata, et siin nutsu kokku ajad?
Täna siis koomik Ian Holloway tiimi vastu raske võõrsilmäng. Kell pool 10 kõigil kohustuslik valida DTV puldil numbrid 161. Isegi SAF kiitis vastaseid, mida ta just väga tihti ei tee.
Sir Alex Ferguson: "Well done to Blackpool. They've been positive and they've scored against every team at home. It's going to be quite a game."“I am Zlatan. Who the hell are you?”
Kommentaar
-
Algselt postitas alehis Vaata postitust
Täna siis koomik Ian Holloway tiimi vastu raske võõrsilmäng. Kell pool 10 kõigil kohustuslik valida DTV puldil numbrid 161. Isegi SAF kiitis vastaseid, mida ta just väga tihti ei tee.
Seal 161 tuleb nagu nii ühte auku veeretamine.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Keskväli kukub kahtlane välja.
Statistika huvilistele: Viimase kümne aasta jooksul on 14-st mängust Premier League'is klubi vastu, mis vähem kui kaks aastat liigas olnud, suudetud võita 9. Kaotusi on kirjas 2. Ja vaid kolmel korral on võidetud enam kui ühe väravaga. ja kuigi liigas on nüüd võõrsil oldud kaotuseta ligi üks kalendriaasta, siis vaid korra on võit kotti pistetud kindla vahemaaga.
Tõetab tulla...huvitav.
Kommentaar
-
Blackpool on see hooaeg Premieris 10 kaotatud mängust ainult 3 mängu kaotanud rohkem kui 1 väravaga. Viimati oktoobri lõpus Birminghamile. Ülejäänud kaks suureskooreliselt kaotust pärinevad septembrist.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar