Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Manchester United FC
Collapse
X
-

Carra olukord kindel punane. Midagi vist eriti lisama ei pea. Carral oleks üldse aeg pensile minna, mis ta ikka noori mehi vigastada üritab, olgugi et see Nani oli.
Rafaeli olukord samamoodi kindel punane. See ei olnud mingi ehk olukord. Tald ees lendas ikka jube kõrgel, Lucasel vedas, et jalad eest sai. See nn tackle oli minu arust sama julm kui Carra oma sest, kui seal oleks ikka pihta saanud siis oleks ka võimalik legbreaker olnud, kuid õnneks lõppes hästi. Ja mitte ei saa aru kuidas tal oli üldse jultumust veel pärast seda kohtunikuga rahulolematu olla, et miks ta kaardi saab..Kommentaar
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Kommentaar
-
hah, ma lihtsalt räägin et see pidi olema ju "meeste mäng" ja arsenali kutsutakse alati poisikesteks mitte teid. Jalaluu murrud olid kindlasti sama valusad kui mitte valusamad kui Nani vigastus ja Nani hakkas nutma ning eelpool nimetatud ei hakkanud. aga ma mängin levadias muiduKommentaar
-
Inimesed reageerivad erinevalt, šokk jne. Ramseyle ja Eduardole ei suuminud ka teatavasti vigastuse järel keegi pikalt kaameraga näkku, seega kust meie / suvaline arsenalifoorumlane (või kellelt iganes see helge mõte pärit on) täpselt teame, mis nad seal tegid või ei teinud.hah, ma lihtsalt räägin et see pidi olema ju "meeste mäng" ja arsenali kutsutakse alati poisikesteks mitte teid. Jalaluu murrud olid kindlasti sama valusad kui mitte valusamad kui Nani vigastus ja Nani hakkas nutma ning eelpool nimetatud ei hakkanud. aga ma mängin levadias muiduarmastan ma headust üle kõige vihkan lolleKommentaar
-
Siin polegi midagi võrrelda, oleks kohtunik selle Maxi vea ära vilistanud, poleks Rafael Lucasele sisse sõitnud. Aga enam pole midagi taga nutta..
Kuuldavasti SAF keelas tervel võistkonnal meediaga suhtlemise..Kommentaar
-
Nani nutab iga mäng platsil. Big news! Kloun jääb klouniks.
Küsimus oli rohkem nendes mahaniitmistes mitte niidetutes, või ma sain valesti aru.
Teil nüüd 6 päeva aega, et viimastest mängudest omad järeldused teha ning siis uue hingamisega FA karikas loodetavasti ka samamoodi jätkata
Kommentaar
-
oleks, poleks....
fakt on et ta läks kaks jalga eesKommentaar
-
Kes sina "katk" endaarust oled et kutsud siin profi jalgpallureid "klounideks" tahad öelda et oled parem kui Nani?Kukub kiiresti ja arvatavasti hakkas nutma et kohtunik carrale punast näitas aga see ei tee teda klouniks.Kommentaar
-
LOVE GLAZER, HATE UNITED! #LGHUAlgselt postitanud kasutaja fitti pooltAga alati jah ikka leidub üks tropp, kes sealiha müüb.
LÄÄNE SINK KUNI MA SURENKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar