mingi ajaleht väitis , et tehti 25M pakkumine Rodwelli eest .
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas DenisMU Vaata postitustmingi ajaleht.
ja £25M oleks ikka eriti räme.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustwhat the...
van der Sar
Brown - Vidic - Smalling - Evra
Rafael - Gibson - O'Shea - Fabio
Rooney - Hernandez
.
Kommentaar
-
Ah mis, Valencia tuleb pingilt ja teeb. Teisipäeval asendab keskväljal ka. Kõik on korras!
Fergie says Michael Carrick and Darren Fletcher are injured and have "no chance" of playing against Marseille on Tuesday.
e: lisasin pingi eelmisse posti.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
fabio ja rafael on eelduslikult selleks, et kohtunik nad segamini ajaks ja rafael pääseks 2+ kollasega."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
noh, korra rahulikult süvenedes - kui Fletch ja Carrick on tõesti teisipäevaks audis, siis jääbki ju tervetest keskpoolikutest veel ainult Scholes alles. Temaga esiteks ei taha riskida ja oleme ausad, teiseks mõne päevaga kahte täismängu ta väga hästi enam ei pane ka. Pogba ja Morrisoniga ei lähe ju Marseille vastu. Giggsiga pmtslt sama asi, peab hoidma. See näitab muidugi päris palju Bebe ja Obertani kohta, et isegi äärekaitsjaid peetakse neist paremateks, aga viimaste kirjelduste järgi on nad isegi reservide eest võrdlemisi kehvad olnud. Miks siis mitte nii. Ootame, vaatame, kui saadaksegi põske, siis jõuab peksta küll. Ainus, mis mind tänase juures tõsisemalt häirib, on Berba järjekordne väljajätmine, aga noh.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Rafaeli otsustab mängu ära, värav kirjas, vudib nagu kahe mehe eest..."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar