Hea, et see edasipääs lõpuks tuli, aga närvipinget oli oi-oi kui palju. Plusspoolele läheb Valencia ja Rooney söödud, miinuspoolele muidugi kaitsjate laatsareti suurenemine. Hakkab vaikselt Arsenali meenutama.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Ja laul ka http://gobarbra.com/hit/new-4bc32cf1...13ec37082d3cb5
Carrick oli täna keegi ,keda see hooaeg veel väga polnud näha olnud.Kõvasti parem kui seni."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Tahaks kiita Valenciat. Mees on õudusvigastusest täiesti uskumatu ja imetlust vääriva enesekindluse (ja ka usuga) tagasi tulnud ning see võib olla juhuslik, aga esimeste mängude põhjal tundub isegi, et parema mängijana. Jätkugu pikalt. Järgmises ringis võtaks ükskõik kelle (Barca kaasa arvatud) peale ukrainlaste.
Kommentaar
-
Algselt postitas Raitsu Vaata postitust[/img]
Ja laul ka http://gobarbra.com/hit/new-4bc32cf1...13ec37082d3cb5
Reedel saab vastase teada, seniks võib ainult loota.Eurosport kannab üle ka.Põnev saab igatahes olema.
Ja seekordne international break ei saakski vist paremini ajastatud olla.
E.Kõmu,poleemikat,intriige ja muud paska ka.
Word from stewards at tonights game... #mufc deal with Qatari's is done!!!!"Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Olen üldiselt suhteliselt neutraalselt Browni suhtes meelestatud olnud. Ta ainukene viga on minu meelest selles, et ca paar korda mängu jooksul (seda peaaegu iga mäng) suudab ta rängalt eksida. Eile omavärav (ehkki a bit unfortunate) ja nt pallist mööda löömine oma kastis, millest õnneks midagi ohtlikumat peale nurgalöögi ei tulnud.
Eks näis mis jälje on Berbatovile pingil istumine ja "dynamic duo" kiitmine jätnud. Nagu keegi eelnevalt mainis, siis tema väravad hooaja alguses sisuliselt on meid kaugele aidanud liigas. Viimane värav 25. jaanuar Blackpooli vastu, pärast seda 4mängu alustatud, 3s mängus ca 70ndal minutil sisse. Ja muudes mänguelementides on ta viimasel ajal tiba rabe tundunud.
Boltoni vastu muidu võiks veel enne väiksele pausile minekut ära proovida Nani ja Valencia äärtel. Mul miskipärast tunne, et see peaks ründamisel küll lausa rõõmupisara silma tooma (spurdid pikki äärt, teravad tsenderdused, sisselõiked
Kui ma ennist olin pessimistlikumalt meelestatud liigatiitli võitmise suhtes (Arsenalil kergemad mängud ees), siis seda pilti üle vaadates tundub, et nii ja naa. Usutavasti on Arsenalil keerulisim aeg järgmised neli järjestikust mängu: Liverpool (17 apr kodus), Tottenham (20 apr võõrsil), Bolton (24 apr võõrsil) ja ManU (1 mai kodus). Põnevaks läheb.
Kommentaar
-
oeh Wes Brown, ma ei oskagi kohe midagi muud välja tuua.
Nii kogenud mängija kohta tekitas ikka piisavalt segadust.
Igakord kui pall tema poole suunati tekkis kahtlus, et mis nüüd tuleb.
Nani oli ka lahja, selle võib vist vigastuse süüks panna. Valencia mäng meeldis
oluliselt rohkem. Teised tegelased püsisid ansamblis. Johnnyboy ja Rafaeli tervise
pärast on ka kahju. Kokkuvõttes parem läks edasi. Bring on Barca
Kommentaar
-
Algselt postitas EII Vaata postitustPoleks mõtet siis aega raisata, saaks varakult teada kes tiitli ära võtab Nii, et tooge need Hispaania ahvid letti!"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar