O'shea ja Owen ajavad seal asja ära
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Manchester United FC
Collapse
X
-
Kommentaar
-
lõpuks ometi võttis nõud kuulda ja ajas enda tänavalapse patsid maha. samas ei näe mina brasiilia-andyreidil pointi järgmine hooaeg manus olemiseks.
go spurs!buy the ticket, take the ride.Kommentaar
-
mr Andersoni värskeim intekas tuletab meelde, et mees pole nelja klubis oldud hooaja jooksul saanud mitte ainsamatki korda normaalset pre-seasonit läbi teha. mina vaatan seda, ta vanust, suhtumist, kohati juba avaldunud võimeid ning pakun, et pointi on küll ja rohkemgi veel. tegelikult olen suisa valmis millegi mõistliku peale bettima, et kui jälle mitmekuulised põlvevigastused segama ei tule, leiab härra seni puudunud stabiilsuse ja teeb vägagi soliidse järgmise hooaja.armastan ma headust üle kõige vihkan lolleKommentaar
-
aga vince, betime. mina väidan, et andokast ei tule ka järgmine hooaeg midagi muud kui trullakas löögi-foobik. sina ütled, et poiss avaneb nagu roosinupp peale sooja vihma.
võtja saab endale hellas hundis vabalt valitud roa koos kolme vabalt valitud joogiga.
(pardoon, et ohvtopikutan siin, kuigi tegin ise kihlveokontori teema.)buy the ticket, take the ride.Kommentaar
-
minu poolest diil, kuigi kes ütleb otsustava sõna, kui mõlemale peaks tunduma, et just temal rohkem õigus on?aga vince, betime. mina väidan, et andokast ei tule ka järgmine hooaeg midagi muud kui trullakas löögi-foobik. sina ütled, et poiss avaneb nagu roosinupp peale sooja vihma.
võtja saab endale hellas hundis vabalt valitud roa koos kolme vabalt valitud joogiga.
(pardoon, et ohvtopikutan siin, kuigi tegin ise kihlveokontori teema.)
armastan ma headust üle kõige vihkan lolleKommentaar
-
LOVE GLAZER, HATE UNITED! #LGHUAlgselt postitanud kasutaja fitti pooltAga alati jah ikka leidub üks tropp, kes sealiha müüb.
LÄÄNE SINK KUNI MA SURENKommentaar
-
Kommentaar
-
kui omakeskis ei suuda otsustada, siis jah see zürii varianti. esimeheks fitti, näiteks. muudeks liikmeteks kohalikud fännid, aga poolt või vastuhääl peab tulema koos põhjendusega. kamba peale saab hakkama küll.buy the ticket, take the ride.Kommentaar
-
Vince, kus oled?
-----------------VDS------------------
Fabio --- Ferdinand -- Vidic --- Evra
Nani -- Carrick --- Anderson -- Park
-------- Rooney -- Hernandez -------
Pingil: Kuszczak, Owen, Berbatov, Smalling, O'Shea, Rafael, Valencia20 LEGENDKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar