wayne roooooooooooney!!! super
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Manchester United FC
Collapse
X
-
Kommentaar
-
Kiideti juba Rooneyt ja Nanit, aga usun, et Scholes on kah kiituse ära teeninud. Lükkas keskväljal kenasti lühikest söötu ja tema diagonaalpassid oli ka ilusad vaadata.
Tundub, et peale kolmapäevast Manchesteri derbyt on mäng käima saadud

Kommentaar
-
-
No oli tal vaja seal töllerdada, nägi ju, et kaks kukke jooksevad vähemal või rohkemal määral tema kanti. Idiot-leveli poolest Rioga võrde.buy the ticket, take the ride.Kommentaar
-
Kommentaar
-
vihkan ju kõiki Liverpooli kasvandikke lihtsalt.
ei mis ta nüüd ette jäi, lihtsalt vigastustest räsitud mehest võiks noortekoondislasena nagu üle olla. lisaks Mellor oli ka enamvähem ainus asjalik ründaja, kes PNE rivistusest üldse silma jäi (okei, Brown ka). siiski, ei midagi isiklikku.armastan ma headust üle kõige vihkan lolleKommentaar
-
Austalt öeldes parim asi mida täna kuulsin. Ma ei ütle, et ta mängida ei oska..aga ManU first teami jaoks ta ei kõlba. Sööta ei oska ja palli lööb nagu nii pehmelt kui veel võimalik. Vb mõne aasta pärast saab tast parem mängumees.
Ja mis teil Rio vastu on ma ei saa aru. Hea, et ta väljakul jälle ja vast suudab end hooaja lõpuni vormis hoida ja Vidiciga väravale müür ette panna. See Fagan ongi paras kukk ja tõmbleb ja nügib liiga palju, hea et väikse vopsu Riolt sai, see veel Ferdinandist idiooti ei tee nagu keegi väitis eelpool.http://www.footballidentity.com - Ootame rohkem eestlasi liituma!Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar