Rotation ?! Tuleb Moura või hoopis keegi kolmas hea klassiga sinna keskväljale, on ainult kahe käega tervitatav. Viimased hooajad, eriti CL-is on näidanud ilusti selle puudujäägi ära. Koosseisu nimekirja järgi pole küll puudust olnud, aga mida sa teed, kui läbi hooaegade on mõnel vigastused, oskamatus palli ründemängijateni viia ja enda õige mina leidmine juba 5 hooaega . Jutu järgi vähemalt näha on, et ka SAF-il on lootuste karikas täis saanud selle koha pealt. Kaua võib! Ju näha ole, mis see Anderson nüüd korda saatma hakkab, arvata võib, et same old. Paratamatu samas muidugi, et poissi vigastused kimbutavad pidevalt, aga millegi pärast usun, et tema comebackid platsile tagasi nagu nad on olnud, pole ainult selle laatsaretis veedetud aja probleem. Ei kujuta teda ette hambad ristis trenni tegemas, et first team player olla, vaadates platsil tema laiska kehahoiakut ja viril nägu. Sai ka siiani tema nn. avanemist oodata, aga enam ei. Kes meil siis hetkeseisu järgi keskväljale 50 pluss mänguks jäävad. Ennast veel meie särgis mitte tõestanud Kagawa, loodame, et vigastused selja taha jätnu Cleverley, raudne Carrick, Giggs ja Scholes. Fletcheri ümber valitseb teadmatus, Andersoni mina ei näe terve hooaeg vedamas oma suure kõhuga juba oskuste poolest, kui suudabki läbi ime vigastustest hoiduda. Aitab motost, elame üks päev korraga. Järeldus: minu arust sobiks Moura tüüpi mängija nagu rusikas silmaauku veel üheks keskvälja täienduseks ära.
Ja LB kohta on Ferguson öelnud, kui leiame sobiva mängija õiglase hinna eest, võtame ära.
Ja LB kohta on Ferguson öelnud, kui leiame sobiva mängija õiglase hinna eest, võtame ära.

Kommentaar