Su küsimus on ju iseendale vastu rääkiv. Aga see selleks. Vastan hea meelega. Sellel ajal, kui SAF meeskonna üle võttis, olin ma veel nii noor, et ma ei saanud ööd ega mütsi aru mis toimub. Umbes nagu keskmine eestlane Eesti filmi vaadates. Raske oli siis midagi toetada. Jälgima hakkasin seda ja toetama, mida tollel hetkel telekast tuli. Siis jäi meelde võitlusvaim ja võidu tahe, ükstepuha kui tugevad. Tiitlid olid toredad, aga mängud pakkusid positiivseid emotsioone. Pärast seda olen nii mõnigi kord ka staadionil kohal käinud ja end rohkem ajalooga kurssi viinud. See on nagu noorena, kui oluline on vaid suured rinnad ja seksikas keha, siis hiljem avastad ka teisi väärtusi. Ja Te ei peagi seda mõistma. Ma jään oma arvamusele, sest mulle ei meeldi MOU ja ma ei pea teda sallima hakkama, kui ta treeneriks tuleb. Ma ei arva, et ma pean olema õnnelik, kui me maksame mängijate eest üle ja kindlasti on foorum see koht, kus ma seda öelda võin. Samamoodi ka sõbrale pubis. LISAKS, ei jäta ma klubi kui seda kõike tehakse ja kui klubil hästi läheb või ei lähe selle tõttu. Oh ajad, oh kombed - nagu öeldakse.
Kindlasti enamus fänne jätab. Aga miks ma peaks olema enamus? Pigem on küsimus selles, kas ManU pankrotti sellise kukkumise tagajärel ei lähe. See on pigem realistlikum, kui see, et kas üks Eesti fänn toetab või jätab selle.
Algselt postitanud kasutaja Stok poolt
Kommentaar