Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ma ei tea, mulle on mulje jäänud, et need Portugali liiga väravakütid pigem ikka põlevad. Värsked näited Darwin Nuneze ja Goncalo Ramose näol(mitte küll Premmist, aga siiski) näol olemas. Ei tähenda, et Gyökeres samast puidust muidugi oleks, aga food for thought.
Ma ei tea, mulle on mulje jäänud, et need Portugali liiga väravakütid pigem ikka põlevad. Värsked näited Darwin Nuneze ja Goncalo Ramose näol(mitte küll Premmist, aga siiski) näol olemas. Ei tähenda, et Gyökeres samast puidust muidugi oleks, aga food for thought.
Oota mida Ramos tegema peaks??? Pmst värav iga mäng kutil??
Ma ei tea, võiks nagu suuta esiründaja olla. Ma nagu ootasin/ootaks veidi enamat kui ta siiani näidanud on. Värav per game statsi küll kuskilt ei paista.
Tundub, et Garnacho on nüüd lõplikult müüki pandud. Jube kahju, aga mentaalsuse koha pealt pole kutis seda sisu, et tema jonnimist taluda.
Kuhuiganes ta potsatab, olen enamgi kindel et ta lööb seal särama ja jonn kui selline, on pigem selle klubi tohutult halva sisekliima tulemus, kus ka peatreener su bussi alla viskab. Miks sa peaks motiveeritud olema - fck this shit! Mängijad pigem lahkuvad siit roostepaadist ja säravad mujal.
antonyst jube kahju ikka. me ei saa teda odavamalt kui mingi 35-40milli müüa, muidu kaotame ise raha "PSR mõttes"
teoreetiliselt läheb ta vist jälle laenule, sest see on odavam klubile kui 30 milliga maha müüa - ulme mõelda.
Kes teda tahtma peaks? Vb Ten Hag vananeva soomlase asemele aga eks temagi mäletab, milliseid mõrudaid pille pidi Onana plähmerdamiste tõttu isegi alla neelama. Lisaks hind, mida Manu tema eest sooviks ületab ilmselt oluliselt numbrit, millega keegi ta ära oleks nõus võtma.
Ei peagi keegi tahtma, jäägu pingile. Tooge lihtsalt uus juurde - aiii miiin this is Mänchesterjuunainted we aar talking about here ...
Väravavahid on alahinnatud ja isegi Championshipist leiaks midagi kindlamat kui see ohmu
Juurde toomine sõltub mis plaan Altay'l on. Kui ta saab kuskilt pakkumise päriselt mängida, siis on võimalik me teeme midagi. Hetkel pole väravavaht ilmselt prioriteet number 1. Pigem see ründeosakond.
Ma arvan, et Amorim surfab õhtutundidel jalgpallurite e-poes ja filtreerimata vaatab kõiki positsioone. Sest tegelikult on ju igale poole tugevamaid mängijaid vaja.
pakun, et meil pole halli aimugi mis mängijad meil tegelt on, ainukene mees kes seda teada saab on amorim. antony oli poolte arust mingi mõttetu mats - läks betisesse ja oli seal goat. mctominay oli enamuse arust "mitte tasemel mängija" on nüüd serie a player of the year.
kõik see meedia surve + eelmised vead mida võimendatakse kui sa oled manu mängija panevadki su vaimselt proovile. amorimi töö ongi need mehed nüüd mängima saada järgmisest hooajast. küll saab ka onanast tasemel mees kui talle võimalus ja tingimused luuakse.
Su järjepidevus vaielda juba üle 12 aasta teemal, millest midagi aru ei saa ja midagi ka ajaga külge ei jää on imetlusväärne. Päriselt ka, sellist kindlameelsust iga päev ei näe. Soovin Sulle siiralt jaksu ja palju-palju aastaid veel.
Kommentaar