Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Howard ja James said päris hästi hakkama.
    see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Mister Vaata postitust
      Ma hakkasin mõtlema, et kas ma üldse tean mõnda head mustanahalist väravavahti, ja suht tühjus on peas. Statistiliselt tundub juba täiega halb signing algusest peale
      Parandage keegi mõne näitega #saynotoracism jne
      Robert Sanchez? Mike Maignan? Brice Samba? Kas ma jätkan?​

Kommentaar

No siin õnneks need ülemakstud ja peast lihtsad printsessid lahkuvad üksteise järel. Julm ikka kui aru ei saa, et oskused ja klubile pakutud töö/vaev vs palk on niigi fcn drastiliselt lappes…ja hoopis nõutakse palka juurde vòi mingeid kompensatsioone, et klubist lahkumisega nõus lõpuks oldaks.

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
          Howard ja James said päris hästi hakkama.
          James ja eriti Howard küll mingid mustanahalised pole. Tõmmud tüübid aga mustast on asi väga kaugel. Isegi Dida kohta, kes oli muide väga kõva vend, ei paindu keel mustanahaline ütlema.
          Siin veel välja toodud vendadest Samba on juba tõesti mustanahaline ja Maignan ka kaldub sinna poole.

Ilmselt nende kõigi kohta mustanahaline öeldakse aga Onanaga võrreldes on osad tüübid õrnalt päevitunud.
          Maailmameistrid!!

Kommentaar

Algselt postitas Mister Vaata postitust
            Ma hakkasin mõtlema, et kas ma üldse tean mõnda head mustanahalist väravavahti, ja suht tühjus on peas. Statistiliselt tundub juba täiega halb signing algusest peale
            Parandage keegi mõne näitega #saynotoracism jne
            Kui otse aafrikast rääkida siis sealt on ikka vingeid väravavahte ka tulnud, Mandanda, Songoo nt

Kommentaar

Algselt postitas Ibanez Vaata postitust

James ja eriti Howard küll mingid mustanahalised pole. Tõmmud tüübid aga mustast on asi väga kaugel. Isegi Dida kohta, kes oli muide väga kõva vend, ei paindu keel mustanahaline ütlema.
              Siin veel välja toodud vendadest Samba on juba tõesti mustanahaline ja Maignan ka kaldub sinna poole.

Ilmselt nende kõigi kohta mustanahaline öeldakse aga Onanaga võrreldes on osad tüübid õrnalt päevitunud.
              Njah, ma ral-kaart võrdluseks ringi ei jookse.
              see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust

Njah, ma ral-kaart võrdluseks ringi ei jookse.
                Ei peagi jooksma. Ilma kaarditagi selge.
                Maailmameistrid!!

Kommentaar

ManUst on saanud klubi kus on nutvad jalgpallurid:
                  An emotional Antony broke down in tears describing the end of his time at Manchester United as he waited to complete a transfer to Real Betis.

"I can't wait to wear the Betis shirt again"
                  "Seville is more beautiful than Manchester"
                  "Being cared about is very important to me, it is something money can't buy"

You just sucked!

Tõeline "eeskuju" noortele

Kommentaar

See on suht pull teema jah. Siin nii mõnelgi ununeb see osa nagu ära, et sind palgati teatud oskuste pärast ikkagi tööd tegema. Ja siis ollakse üllatunud, kui fännid ja treenerid puid alla panevad, kui misiganes põhjustel platsil/trennis rahvaliiga taset näidatakse.

Kommentaar

Aga miks mängijad, kes eelnevalt hiilgavad, Manus järsku sakivad? Ja kui lahkuvad, uuesti õide puhkevad. Kas mujale neid ei palgatud oskustöölisteks?

Antony hea näide. Ajaxis hea, Manus sitt, Betisis hea.
                      Alexis Arses ja Barcas super, Manus ühtäkki sitt, Interis päris ok.
                      Di Maria Realis super, Manus sitt, PSG särgis jälle hea.
                      Ja näiteid veel ning veel.
                      Ei ütleks, et Barca, Reali, Bayerni või PSG särgis mängides surve väiksem on. Ehk isegi suurem, kuna tiitlivõite lausa eeldatakse. Manus on miski, mis ruineerib peaaegu mistahes tippmängijad ära. Võitma hakkab see vend, kes suudab tolle miski leida ja välja juurida.
                      Maailmameistrid!!

Kommentaar

Aga miks mängijad, kes eelnevalt hiilgavad, Manus järsku sakivad? Ja kui lahkuvad, uuesti õide puhkevad. Kas mujale neid ei palgatud oskustöölisteks?

Ei ütleks, et Barca, Reali, Bayerni või PSG särgis mängides surve väiksem on. Ehk isegi suurem, kuna tiitlivõite lausa eeldatakse. Manus on miski, mis ruineerib peaaegu mistahes tippmängijad ära. Võitma hakkab see vend, kes suudab tolle miski leida ja välja juurida.
                        Premier League on tugevam liiga kui nende meeste päritolu liiga ja Manus on max pinge peal, press ja fännid ootavad, et sa feilid ja saaks sind meemiks teha. Selliseid Roy Keane mentality tüüpe täna enam olemas pole ja mehed ei pea sellele vaimsele pingele vastu.

Kommentaar

See tugevuse jutt ei pea nagu üldse paika. Kas sel ajal kui Alexis mängis Arsenalis ja oli suht premmi parimaid mängijaid, oli liiga nõrk ja kui ta Manusse läks, muutus see tugevaks? Arsenalis polnud pinget peal?
                          Mounti Chelsea perioodil oli liiga nõrk, Manusse mineku järel järsku tugev.

Maailmameistrid!!

Kommentaar

See tugevuse jutt ei pea nagu üldse paika. Kas sel ajal kui Alexis mängis Arsenalis ja oli suht premmi parimaid mängijaid, oli liiga nõrk ja kui ta Manusse läks, muutus see tugevaks? Arsenalis polnud pinget peal?
                            Mounti Chelsea perioodil oli liiga nõrk, Manusse mineku järel järsku tugev.
                            Alexis tuli tõesti Premmist. Ma mõtlen kui Hollandist või mujalt Premmi tullakse, siis see šokk on tugev. Samas kui kuskile muusse klubisse minnakse, siis osad saavad hakkama ikka.

Kommentaar

ManU kui klubi pole jalgpalli soosiv keskkond. Pigem on sellest saanud kommertsbränd, mida üritatakse rahalüpsmise eesmärgil igast suunast ära kasutada viimased ~10 aastat.
                              Juhtkonnast mängijateni on see klubi olnud aastaid usse täis ja nüüd siis üritatakse seda tasapisi parandada. Esimesed sammud tehtud: suurimad tolgused klubist sule sappa saanud ja selle aasta täiendused tunduvad igati asjalikud pallurid ja seni ka väljakul hea mulje jäänud.
                              Peamine samm aga on siiamaani lahendamata: omanikud. Ei Glazerid ega Rottcliffe ole ManU väärilised omanikud ja kuni nood mõlemad pukis on, kahtlen ma sügavalt, et kõigist muredest lahti saame. Sissetulev raha omanikelt null ja võlad aina paisuvad. Elame näeme. Prognoosi järgi mul veel kuskil ~50 eluaastat ees, ehk elu lõpuaastatel näeb ka jälle ManU Meistrite Liigas esinemas

Kommentaar

Sa tõid tiba äärmuslikud ja halvad näited - Alexis oli juba Arsenalis jalgu kaotamas ja vigastused olid oma teinud. Pluss me toppisime ta valele äärele ka, mis polnud kunagi ta tugevam külg.
                                Di Maria ei tahtnud kunagi Manchesteri tulla, sest ta naine ei tahtnud ja tahtis liituda PSG-ga, aga PSG ei saanud teda sellel suvel osta ja seega ta läks sinna järgmisel aastal + Van Gaal hakkas mängima 3-5-2 kus ta pani Di Maria keskele mis oli suht WTF talle.
                                Sancho on peast flopp lihtsalt ja ei saa enam kuskil päris jalgpalluriks. Peakis Dortmundis.
                                Rashford ka pole aastaid enam see Rashford olnud ega ole ka enam tulevikus. Seega ma pigem ütleks, et me oleme neid "ülemakstuid" liigselt poputanud ja lootnud, et äkki juhtub ime.

Kommentaar

Working...
                                X