Amorim sackida ja uus peatreener võtta on natukene lollus praegu. Vaatame tabelisse ja tegelikult ei ole midagi väga halvasti. Jaanuaris peab keskväljamees tulema, muidu on tõesti pekkis. Peatreeneri asemel peab struktuuri arendama ja seal uued pädevad inimesed leidma.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Ei ole jah klounid, lolAlgselt postitas Mister Vaata postitust
Jim küll midagi teha ei julge.
Paistis algul nagu paljulubav päss, aga reaalsuses ei oska tema ja ta organisatsioon sporti juhtida. Pole ju ükski projekt eriti õnnestunud.
Komöödia jah, samas õnneks mitte nii hullud klounid kui Chelsea
Kommentaar
-
That aged well. Fantastiline klubi.Algselt postitas Rudy Vaata postitustAmorim sackida ja uus peatreener võtta on natukene lollus praegu. Vaatame tabelisse ja tegelikult ei ole midagi väga halvasti. Jaanuaris peab keskväljamees tulema, muidu on tõesti pekkis. Peatreeneri asemel peab struktuuri arendama ja seal uued pädevad inimesed leidma.
Kommentaar
-
Noniii…
Saame Southgatei? Glasneri? OGS? Maresca ikka ei võeta ju…
igatahes on imelik ja piinlik lugu. Ma isegi ei saanud lõpuni aru, kas Amorim tajub suurklubi ees olles biiti või mitte. Aga selle keskväljaga jäärapäiselt oma 3-4-3 nyhkida oli üsna suitsiidne tegevus. Aga ma usun et lähiajal tippklubid väiksemates liigades ruulivaid treenereid pukki ei too.
Kommentaar
-
Fletcher suveni ja siis on hetkel taskus selline nimekiri:Algselt postitas golgolgol Vaata postitustNoniii…
Saame Southgatei? Glasneri? OGS? Maresca ikka ei võeta ju…
igatahes on imelik ja piinlik lugu. Ma isegi ei saanud lõpuni aru, kas Amorim tajub suurklubi ees olles biiti või mitte. Aga selle keskväljaga jäärapäiselt oma 3-4-3 nyhkida oli üsna suitsiidne tegevus. Aga ma usun et lähiajal tippklubid väiksemates liigades ruulivaid treenereid pukki ei too.
Cesc Fabergas
Fransesco Farioli
Xavi
Andoni Iraola
Fabian Hürzeler
Kommentaar
-
Okei, huvitav list. Ma lasin peas veits ideid ja vaatasin bookiede liste.Algselt postitas JuriM Vaata postitust
Fletcher suveni ja siis on hetkel taskus selline nimekiri:
Cesc Fabergas
Fransesco Farioli
Xavi
Andoni Iraola
Fabian Hürzeler
Huvitavad ajad igatahes…ilmselt minnakse ikkagi 4-2-3-1 või 4-3-3 peale üle. Ja ehk lõpetatakse see Bruno CM-i projekt ka ära.
Kommentaar
-
See 4-3-3 ongi Vivelli ja Wilcoxi kinnisidee.. Aga formatsioon ei mängi, mängijad teevad seda ja selle U21 satsiga oleme varsti tabelist 14. mitte 4.Algselt postitas golgolgol Vaata postitust
Okei, huvitav list. Ma lasin peas veits ideid ja vaatasin bookiede liste.
Huvitavad ajad igatahes…ilmselt minnakse ikkagi 4-2-3-1 või 4-3-3 peale üle. Ja ehk lõpetatakse see Bruno CM-i projekt ka ära.
Mõlemad mehed idoliseerisid oma mängija ajast SAF-i ja Manchester Unitedi klubi ja on sellest nüüd korduvalt rääkinud. Et nende kõige raskem vastane oli alati United ja neil oli tohutu respekt selle klubi vastu. Nad on ambitsioonikad noored treenerid kellel on kindlasti see ego, et näe ma tahan tõestada, et ma suudan.Algselt postitas Ibanez Vaata postitustFabregase ja Xavi võib kohe maha kriipsutada ilmselt. Miks nad peaks tahtma sinna tööle minna.
Twitterist leitud kuld, kuidas on analüüsitud Darren Fletcheri stiili.
Kommentaar
-
Haha. No varasemalt on see sack tulnud oktoobris-novembris, seega progress on ilmselge!
Aga tegelt veits kummaline. Eelmisel hooajal 42p ja 15. koht, praegu on 31p ja 6. koht, esinelikust lahutab 3p. Pole nii halb ju? Ju siis nende kommentaaride pärast või on tõesti juba asendus (nt Glasner) soolas? Aga noh, see on ManU, niiet kunagi ei tea.
Kommentaar
-
Tra kui hale pask… Ma ei saa aru, kuidas nii kalts saab olla, et need tüübid kes kogu selle pasa taga on, istuvad rahulikul oma kohtadel edasi. Ole sai 3 aastat, Ten Hag 2 aastat, Amorim aasta, aplaus. Varsti iga kolme kuu tagant äkki.
See Jim on täiesti läbikukkunud vend oma spordi asjadega ja lihtsalt debiilik ja valetaja. Vaadake mis ta Ashworti koha ütles, “parim kes üldse saadaval on”, 6 kuud ja sack. Paar kuud tagasi Amorim saab 3 aastat, et ülesehitada oma tiim, täna sack… pihkur. Üldiselt ma olen nüüd kindlal veendumusel, et Glazerid üksinda olid parem omanik, kui koos selle ineose pasaga. Uskumatu et üldse selline asi on võimalik, et saab olla veel kusisem kui Glazerid.
Ja mida perset need tüübid ootasid, et selle koosseisuga hakatakse tiitlile mängima? viies koht max ja see on tehtav. Arusaamatud vennad, eks neil oli vaja enda puppetit sinna, kes poleks kunagi negatiivne ja ütleks, et omanikud on üli parimad. Eks aasta pooleteise pärast saab jälle mingi uue venna, et ärge mingeid pikki plaane pidage. Piinlik mis Man Utd saanud on.
- Likes 1
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar