Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Manchester United FC
Collapse
X
-
Kas ma enam ei mäleta reegleid? Ainult värava lööja käe mängu tõttu võib VAR ära võtta ju?Dreams cant be buyKommentaar
-
Liiga mõttetu mäng, et häiriks, aga selline olukord oleks pidanud käsi olema küll. Isegi kui reeglite järgi seal oli mingi põhjendus, et kaitsja puutest.vms, siis selline reegel selles.olukorras on minu meelest bs. Ja taolisi olukordi on see hooaeg olnud küllaga.Kommentaar
-
Rashford nõustus Barca poolse palgakärpega ja pikema lepinguga, et katalaanide haput seisu leevendada. Nyyd siis Barca üritab 30mil € hinda alla rääkida vói uut aastast laenu ostukohustusega saada.
jutud on, et tahetakse Bowen tuua. Kui móistlik hind, siis oleks kahe käega poolt- tyyp on korralik tööloom ja tihedama kalendriga kuluks väga ära.
Ederson ja Mateus Fernandes jutud on ka üsna aktiivsed hetkel.
Casemiro läheb Inter MiamisseKommentaar
-
Kommentaar
-
Eks tal on väga raske olnud, United ju lausa ahistas. keegi, kes sulle 300,000 nädalas maksab hakkab nõudma, et sa iganädalaselt performiks ja endast parima annaksid.
mida kiiremini sellised vennad minema saab, seda parem. Aja küsimus, kui tal kuskil uues kohas tuju ära läheb.Kommentaar
-
Kusagil, kellegil ikka oidu on.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar