Replying to Topic \'1. division\'
Nõmedus tõesti. Jääme foorumis vanade terminite juurde. Minu ettepanek.
Nõmedus tõesti. Jääme foorumis vanade terminite juurde. Minu ettepanek.
.
, lisaks veel mõned Šoti kõrgliiga meeskonnad.
. Pärast Sturrocki lahkumist S`otonisse palgati ka treeneriks endine Hiberniani manager Gerry McCabe. Ründejõud Milne ja Crawfordiga eesotsas on päris tasemel, seda vähemalt olid nad Šotimaal, kuid kas nad on päris need mehed, kes suudaks Pilgrimsid samasse divisjoni jätta... eks näis. Kardetavasti võib Plymouthil siiski raskusi tekkida, sest 2. divisjonis veetsid nad vaid kaks aastat ja kogemusi kõrgemal tasemel pallimiseks võib puudu tulla...
.

(18\', 29\', 65\'), lisaks veel üks koll Youssef Sofianelt (75\') ja Marlon Harewoodilt (80\'). Igatahes veidi muljetavaldavamad numbrid, kui näiteks Leedsi 1. sõprukas, aga njaah, ei tea mina Bodeni ja Umea klassivahest suurt midagi, samas on muidugi üks meeskond 100% uute meestega ka... Vahet pole igatahes... veel... hooaja alguseni ju 22 päeva ka.
Siis küll jah, samas ei maksa unustada, et uute tulnukate täht pole veel särama löönud, see toimub kunagi augusti alguses...:P
. Aga potentsiaal ei mängi, tulemuse teeb tase. Mida on vähem, võrreldes eelmise aastaga.
Kommentaar