Replying to Topic \'1. division\'
Watford oli eile minu jaoks üllatavalt kindel, samas ma siiski ei julgeks väita, et Watford on divari keskmik, pigem ikka sarnaselt QPR-ile võitleja ellujäämise nimel. Kuigi olen kindel, et Holloway suudab oma meeskonna paremini mängima panna, siis vaadates nende (väheseid) täiendusi, lahkujaid (kas Carlisle minek jätabki kaitse selliseks?) ja pisukesi rahalisi probleeme (ei suudeta isegi mängupäeval piisavalt stjuuardeid palgata) võib aimata probleeme, mis seda Londoni meeskonda ees ootavad...
Aga vahe uustulnukate ja divari keskmike vahel ei ole kaugeltki mitte nii suur, mida näitas ka Reading 3 - Brighton 2 .
Täna teles siis West Ham - Reading. Pakun, et Alan Pardew\'l ei saa olema kerge. Pealegi, West Ham footballer Thomas Repka is arrested on suspicion of harassment.
Originally posted by jyriöö
Eilse Watford - QPR mängu põhjal tundus tasemevahe divari keskmiku ja uustulnuka võrdluses üle mõistuse suur olevat. Rangersi kaitse oli ebakindlus ise ja rünnakul ei saadud ühtki lööki postide vahele. Watford ei teinud midagi erilist, kuid võit tuli üllatavalt kindlalt ja lihtsalt.
Eilse Watford - QPR mängu põhjal tundus tasemevahe divari keskmiku ja uustulnuka võrdluses üle mõistuse suur olevat. Rangersi kaitse oli ebakindlus ise ja rünnakul ei saadud ühtki lööki postide vahele. Watford ei teinud midagi erilist, kuid võit tuli üllatavalt kindlalt ja lihtsalt.
Aga vahe uustulnukate ja divari keskmike vahel ei ole kaugeltki mitte nii suur, mida näitas ka Reading 3 - Brighton 2 .
Täna teles siis West Ham - Reading. Pakun, et Alan Pardew\'l ei saa olema kerge. Pealegi, West Ham footballer Thomas Repka is arrested on suspicion of harassment.
Kommentaar