Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ManU sõimamisest

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Inglismaal elavad fännid tõesti vihkavad Manut, aga teie elate ikkagi Eestis ja ei ole ümbritsetud sealse eluga. Seega te ei saa mölda niimoodi nagu sealsed fännid.
    Pööran selle lause natuke ümber: \"Inglismaal elavad fännid tõesti armastavad ning toetavad ManU\'t, aga teie elate ikkagi Eestis ja ei ole ümbritsetud sealse eluga. Seega te ei saa öelda, et te toetate ning armastate seda klubi niimoodi nagu sealsed fännid.\'

Mis sa selle kohta kostad?
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

nu mulle k2ib pinda see manu m2ngijate staaritsemine

Kommentaar

ma pole öelnud et manku pask on

ma ütlen lihtsalt et mulle manku ei maaldi, pole kunagi meeldind ja ei saa ka kunagi meeldima. ja seda miks seda ma küll ei oska öelda see lihtsalt on nii

Kommentaar

võin rääkida tored loo manku fännist

nimelt täna nimetas kui vaatasin kuda villa peaaegu andis peksa mankule oli seal mingi pakistaanlasest neeger

too küsis igasugu napakaid küsimusi nagu näiteks kas sheringham ikka mängib

tehke omad järeldused rahvas

Kommentaar

teeme nii guru et sa veel oma seda imelist pikka postitust mida sa igale poole paned ei postita enam aitab ja ära solvu iga asja peale

Ja guru mitte ainult pubekad ei tee manu maha
            Pärtel Tomberg

isePankur.ee - Inimeselt inimesele
            http://www.isepankur.ee
            info@isepankur.ee

Kommentaar

ManU vihkamine

Kulla inimesed see on minust väga veider, et sa pead ära põhjendama (ja korralikult) miks sulle üks klubi ebasümpaatne on.

No millist põhjendust te tahate ja milline on see korralikult põhjendatud väide. No kas selline väide sobib, et kuna ManU-l on punased särgid siis meenutavad nad mulle NLiidu vutitiimi, mis toob mulle meelde need Eesti ikke ajad, mis omakorda tuletavad meelde mulle küüditatuid jne jne.

Või siis hoopiski ajab mind närvi see, et nad klubi bussiga mängudele sõites on oma rataste all lõpetanud nii mõnegi väikelooma elu.

Mis on selle jutu mõte? Mõte on see, et ei ole ju vaja mingid selget põhjendust mingi klubi vihkamiseks. Kui sa ei salli mingit satsi, siis sa seda ei salli. Keegi ei saa ju sulle ütlema tulla, et näed sa ei suuda "korralikult" oma vihkamist põhjendada, järelikult sa ei vihkagi seda tiimi.

Kommentaar

sõim

jah, kogu see vihkamine ja mitte vihkamine on ikka suht emotsionaalne. Sama lugu on ka armastusega, kuid kui vihatakse moe pärast siis on lugu muidugi teine(loe nõmedam). Lõppude lõpuks mõelge ka sellele, et selline rivaalitsemine loobki pinged, jutud, õhkkonnad, mis käivad kaasa iga mänguga. See on sama mis pensionäärile seebikas!
                Ühesõnaga sõbrad, vihake ja armastage!!!!

Kommentaar

nõustun täiesti Kypsiga - kui ikka klubi mulle ei meeldi, siis ei pea ma hakkama meelde tuletama kõiki neid põhjuseid mis mind selle klubi vastase ebasümpaatiani on viinud.

Üleüldse peale eilset NUFC-S*** mängu jälgimist otse Guru kõrval tunnen ma MUFC-ist veel suuremat ebasümpaatiat Guru vastu. Ma sain täiesti aru su irooniast, kuid kommentaarid a la "sul on õla peale vitt kasvanud" ning "ma lõin FC Reaalile 3 väravat, nii et see peaks ikka näitama, kumb jalgpallist rohkem jagab" olid kõike muud kui asjakohased.
                  Howay the lads!

Kommentaar

Sa Guru eksid, kui arvad, et kõik vihkavad mankut moe pärast. Ma vihkan mankut omadel põhjustel, alates 1996.a kevadest.

Ok, ma saan aru, et miks sa eile möla ajasid, kui tyne-wear derby käis. Ärme siis keegi enam nii tee ja kõik on rahul. OK?

Kommentaar

asi lihtsalt selles et ManU liiga suurte rahade eest kokku pandud ja seda ma vihkan kui meeskond on lihtsalt hea sest et on rikas
                      Pärtel Tomberg

info@isepankur.ee

Kommentaar

eestieest

Kulla eestieest, kui sa nii Eesti eest väljas oled, miks sa siis oma emakeele elementaarseid reegleid ei austa?
                        Mis puutub minu ja ManU suhetesse, siis hakkab nende pidev domineerimine pisut tüütama küll ning minu sümpaatsusskaalal on nad langemas keskossa, kuhugi NUFC kanti (s.t. ei lähe eriti korda, kas tuleb medalile või kukub välja).

eestieest vastus walo kyssale: ma suurt ei vaata klaverit nii et kui ma veel kiirustan läheb üldse silme eest uduseks ja pärast ei tea mida kirjutasin ja palju vigu sees on -> wal
                        Kurat seda teab, äkki on hoopis jumal.

Kommentaar

Pööran selle lause natuke ümber: "Inglismaal elavad fännid tõesti armastavad ning toetavad ManU't, aga teie elate ikkagi Eestis ja ei ole ümbritsetud sealse eluga. Seega te ei saa öelda, et te toetate ning armastate seda klubi niimoodi nagu sealsed fännid.'

Mis sa selle kohta kostad?
                          Sellepeale ei kosta midagi, kuna pole sellist midagi öelnud.
                          Usu mida tahad. Aga teie ju vihkate Manut sellepärast, et paljud vihkavad Inglismaal teda ja tahate olla samasugused.
                          24 april, 1999......108th minute

Kommentaar

mul on tunne et sulle ManU pooldamisega selline asi et kunagi kuulsid et hea meeskond ja siis hakkasid fännama -> nr.11
                            Pärtel Tomberg

info@isepankur.ee

Kommentaar

Usu mida tahad. Aga teie ju vihkate Manut sellepärast, et paljud vihkavad Inglismaal teda ja tahate olla samasugused.
                              Proovime uuesti: usu mida tahad. Aga teie ju armastate ja toetate ManU\'t sellepärast, et paljud toetavad Inglismaal teda ja tahate olla samasugused.

Mis sa nüüd selle peale kostad?

Nende lausete ümberpööramise põhjus on tegelikult väga lihtne - nimelt on täiesti võimatu teha selliseid üldistusi, nagu sina oma lausete puhul teed. Ükskõik kumba pidi sa seda vaatad, tegemist on absurdiga.

Nendel, kes ManU\'t vihkavad (või tegelikult ükskõik millist maailma klubi) võib olla tuhandeid erinevaid põhjusi, alates Roy Keani suhutmisest, lõpetased viigiga Aston Villa vastu. Mingisugust üldist suunda on võibolla hea õnne korral võimalik leida, kuid mitte midagi enamat, sest muidu tekivadki sellised naljakad väited, nagu need, mis mina tegin ning loomulikult ka need, millega Nr11 hakkama sai.
                              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Orginally posted by eestieest

asi lihtsalt selles et ManU liiga suurte rahade eest kokku pandud ja seda ma vihkan kui meeskond on lihtsalt hea sest et on rikas
                                Huvitav, palju küll Manu kulutas raha selliste mängijate peale, nagu Giggs, Beckham, Butt, vennad Neville\'d, Scholes ja Brown.
                                Jah selle hooaja algul Manu tõesti ostis kaks väga kallit mängijat, aga Reali, Barca ja sellistega ikkagi võrrelda ei anna.
                                Ning kui Manu väga tahaks, võiksid nad osta veelgi supermängijaid juurde, aga pole vaja.

Orginally posted by eestieest

mul on tunne et sulle ManU pooldamisega selline asi et kunagi kuulsid et hea meeskond ja siis hakkasid fännama -> nr.11
                                Kas kunagi on mingi 7 aastat tagasi. Igatahes, Manu hakkas meeldima eelkõige seetõttu, et mulle meeldis meeskonna mängustiil ja sealsed mängijad. Sellel ajal ei mõelnud ma üldse selle peale, et kui palju karikaid ja meistritiitleid keegi võitnud on. Ja mida mina teha saan, et Manu praegu nii edukas on. Võibolla paari aasta pärast ta enam nii edukas ei ole, aga ega ma sellepärast klubi ei vaheta.
                                Loodetavasti sai rahuldatud sinu kommentaar, eestieest .
                                Ja loodetavasti sain vastatud ka Martini postitusele osaliselt ja mis puudutab tehtud üldistusi, siis sul on õigus- põhjuseid on tuhandeid, aga ka minu poolt tehtud on õiged.
                                24 april, 1999......108th minute

Kommentaar

Working...
                                X