Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ManU sõimamisest

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'ManU sõimamisest\'

Originally posted by indrek
    3. Kui ülejäänud klubid on suhteliselt kohalikud, siis manu fännid on sellised ülemaailmsed, pakistanlastest, singapurlastest, eestlastest ja mehhiklastest tegelinskitega - kes pole kunagi old traffordil käinud.
    Sellest on tekkinud ka väljend:\"ManU-the pride of Singapore\"
    Enivei, Indreku jutt on vägagi hästi põhjendatud ja enamikes punktides langevad meie arvamused kokku. Kui aga rääkida Manchesteri enda elanikest, siis on mulle jäänud selline mulje, et enamik nn. põlislinlasi toetavad pigem City\'t. United jääb rohkem sisserännanute ja noorte pärusmaaks. Sama kehtib vist ka näiteks Müncheni kohta?
    Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Minule lihtsalt ei meeldi ülbed inimesed. Ja mõningate inimeste taevani ülistamine, üleshypimine keskpäraseid inimesi ja mängijaid. 90.ndate ManUl lihtsalt vedas rohkem, mängijad olid terved ja noored. Nüüd on ju nimeliselt praktiliselt sama meeskond, aga on nad rohkem vigastatud või nagu Keane, pidevalt kaartidega väljas, ning õnn pöördus. Praegu võivad igaühelt kotti saada. Samadel põhjustel ei meeldi ka Real. Praegu käib aga närvidele Arsenal, raiskadel veab lihtsalt kogu aeg.

Kommentaar

Praegu käib aga närvidele Arsenal, raiskadel veab lihtsalt kogu aeg.
        Kõik mängijad on pidevalt terved ja noored on nad ka, eks ju?
        Supplies!

Kommentaar

Originally posted by Mätas
          Minule lihtsalt ei meeldi ülbed inimesed. Ja mõningate inimeste taevani ülistamine, üleshypimine keskpäraseid inimesi ja mängijaid. 90.ndate ManUl lihtsalt vedas rohkem, mängijad olid terved ja noored. Nüüd on ju nimeliselt praktiliselt sama meeskond, aga on nad rohkem vigastatud või nagu Keane, pidevalt kaartidega väljas, ning õnn pöördus. Praegu võivad igaühelt kotti saada. Samadel põhjustel ei meeldi ka Real. Praegu käib aga närvidele Arsenal, raiskadel veab lihtsalt kogu aeg.
          Ja minule käib närvidele Swansea, sest neil üldse ei vea ja nad on kogu Inglise liigas praegu viimasel kohal. Ja vastikud on ka Cheltenham, Brighton ja West Ham - sest nemad on ka oma tasanditel päris tabeli lõpus. :P
          Soovitan sul soojalt endale lemmikmeeskond(nad) leida, siis on mõnusam enesetunne ja parem teisi vihata ka.
          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Lemmikmeeskonnad on ammu leitud. Ühtegi meeskonda tõsiselt ei vihka, alati on neis mõni mängija, keda hinnata.

Hästi, Arsenalis on Seaman ja vahetvahel mängib Adams. Ülejäänud on aga ju suht noored. (või vähemalt tugevasti nooremad kui mina)

Kommentaar

Hästi, Arsenalis on Seaman ja vahetvahel mängib Adams.
              Loll, Adams on oma karjääri lõpetanud...

Kommentaar

Lemmikmeeskonnad on ammu leitud.
                Võib-olla on kahe silma vahele jäänud aga mis need siis on?
                Hästi, Arsenalis on Seaman ja vahetvahel mängib Adams.
                Adams?? Tony Adams? Ma ausalt ei tea kas tal lapsi on aga vbla tõesti mängib nendega oma tagahoovis palli
                Ülejäänud on aga ju suht noored
                Kas sulle meeldivad siis vanakeste tiimid
                (või vähemalt tugevasti nooremad kui mina)
                Sünnipäev January 28th, 2003
                Seda usun küll.

Edit: Näed, olen nii aeglane, et lapsesuu jõudis jälle midagi öelda siin: Magpie, kes teisele nime annab, see ise seda kannab. Na-na-na-na-naaa.
                Supplies!

Kommentaar

Võisin Adamsi suhtes tõesti puusse panna, ei ole nende spets, enda arust nägin teda hooaja alguses, aga võis ka Parlour olla, nad näevad seal suht ühtemoodi välja.
                  Mis asi on vanakeste tiim, ehk oskan siis ka öelda, kas minu meeskond on vanakeste tiim.

Kommentaar

Seda tahtsin minagi sinu käest teada saada, sest mulle jäi mulje, et sulle ei sümpatiseeri noorte mängijatega (edukad) meeskonnad vaid pigem siis \"kogenud\" palluritega.

Aga küsimustele jätsid ikka vastamata.
                    Supplies!

Kommentaar

Meeldivad noored küll ja ma ei kirjutanud, et vihkan noori. Asja mõte oli, et noored on üldiselt tervemad ning meeskonnal lihtsam mängida ja edukas olla. Paar aastat tagasi oli nii ManUl, nüüd enam mitte, saavad vanemaks ja vigastused kimbutavad rohkem.

Kommentaar

Meeldivad noored küll ja ma ei kirjutanud, et vihkan noori. Asja mõte oli, et noored on üldiselt tervemad ning meeskonnal lihtsam mängida ja edukas olla. Paar aastat tagasi oli nii ManUl, nüüd enam mitte, saavad vanemaks ja vigastused kimbutavad rohkem.
                        Midagi nii naljakat pole foorumis ammu nähtud, kui see kirjavahetus siin.
                        Kuna sa kuidagi ei taha oma salapäraseid lemmikuid avalikkuse ette tuua, siis peab vist arvama hakkama. Ülbed ei tohi nad olla, liiga noored ja terved ka mitte, samas ei tohiks nad olla liiga vanad ja vigastustealtid ja kindlasti ei tohiks tegemist olla meeskonnaga, kes oleks edukas ja kellel oleks palju õnne. Hmmmm raske, raske. Mina jäin igatahes peatuma kahel kandidaadil: Tottenham ja Wolves.
                        the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                        because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Esiteks, olen nii oma Itaalia kui Inglise liiga klubisid maininud küll ja küll. Teiseks, kas siis Sina valid iga aasta uue klubi, et see on nüüd tegija, noored, edukad ja jätad vanad ja väetid?
                          Ei ole Rottenham.

Kommentaar

Originally posted by mcnamara

Midagi nii naljakat pole foorumis ammu nähtud, kui see kirjavahetus siin.
                            Kuna sa kuidagi ei taha oma salapäraseid lemmikuid avalikkuse ette tuua, siis peab vist arvama hakkama. Ülbed ei tohi nad olla, liiga noored ja terved ka mitte, samas ei tohiks nad olla liiga vanad ja vigastustealtid ja kindlasti ei tohiks tegemist olla meeskonnaga, kes oleks edukas ja kellel oleks palju õnne. Hmmmm raske, raske. Mina jäin igatahes peatuma kahel kandidaadil: Tottenham ja Wolves.
                            Ei tohi olla vana ja vigastustealdis ja sa soovitad Tottenhami... P2ris peenike huumor.
                            “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                            The Special One

Kommentaar

Originally posted by indrek

Miks minu meelest ManUt Inglismaal ei sallita.

1. Tõesti, ta on suur, rikas, edukas
                              2. Ta on nö kodutute klubi. Klubi mille fännid ei ela reeglina Manchesteris, vaid mööda Inglismaad (tegelikult maailma) laiali - \"Long way from London\" nagu nende kohta armastatakse ütelda.
                              Et neid elab kõikjal, siis tekib nende vastu ka antipaatia. Umbes nagu looduses käod, kes munevad teiste lindude pessa, ühesõnaga manu fänn Sunderlandis mõjub umbes nagu Hollandi särgiga eestlane Tallinnas.
                              Sellest ka siis suhtumine.
                              Nii nagu teie suhtute reeglina hollandi särki kandvasse eestlasesse, nii suhtub keskmine inglane manu fänni. Võib vist nende kohta gloryhunter ütelda?
                              3. Kui ülejäänud klubid on suhteliselt kohalikud, siis manu fännid on sellised ülemaailmsed, pakistanlastest, singapurlastest, eestlastest ja mehhiklastest tegelinskitega - kes pole kunagi old traffordil käinud. Neisse ei suhtutagi nagu päris fännidesse, vaid rohkem nagu kiibitsejatesse.

Mina ise pole pole inglane aga ma võin loetleda põhjusi miks mulle manu ei meeldi.
                              1. Manu (nagu ka Pool, Arsenal) on minumeelest tobedalt suurt toetust omavad klubid - kus iga teine on selle klubi toetaja. Kui toetuskond liiga suur on, siis ei teki mitte mingit ühtsustunnet fännide vahel - kui manu fänn näeb näiteks Helsinkis, Stockholmis mõnd teist manu särgis tegelast, vaevalt et ta siis juttu teeb. Mõne väiksema klubi puhul tuleks see kindlasti kõnealla.
                              2. Viimati vaadates ManU - Sunderland mängu - kus Manu viimasel minutil 2:1 võiduvärava lõi, tõusis selle peale üks Manu särgis tegelane püsti ja hakkas rahva ees (kellest enamik, nagu mulle tundus toetas Sundrelandi) onaneerimisliigutusi tegema.
                              Kahjuks juhtus mul see päev naine kaasas olema - siis ta küsis kas kõik manu fännid teevad teevad pärast väravat nii. Mul oli nende pärast väga piinlik, aga jäin talle vastuse võlgu.
                              .....niih, ütlen siis ka välja oma subjektiivse seisukoha, sinu väidetele:

1. Minu arvates on tegemist kõige puhtama koelise kadedusega, sest valdav enamus jalgpallifännidest ronib ikkagi staadionile, raadio või telekasti ette lootes kordaminkekuid, ehk siis et just tema sats võidab ( loe: on edukas ). Nujah, kui siis kadedus veel sallimatust tekitab, siis näitab see minu silmis lihtsalt inimeste väiklust.
                              2.-3. Ok, nõustun sinuga ManU-l on lai fännibaas, tõesti on. Mina ei näe aga selles probleemi, et enamus fänne elab väljaspool Manchesteri, arvestades angli maa ja eelkõige just maailma populatsiooni tundub see suht loogiline olevat. Arvetades seda et OT on Inglismaa suurim staadion ( 68 174 ), kus mängitakse liigajalgpalli ja kus on pidevalt ka põhimõtteliselt täismaja (kesmiselt 67,612 pealtvaatajat mängul ) siis mahub ka sinna nii mehi, naisi, lapsi Manchesterist, Londonist, Sinagurist, Pakistanist ja loodetavasti ka Eestist.

...

1. Jutu tegemine tuleb alati kõne alla, olenemata sellest kui suurt toetust omab klubi, pigem oleneb see inimese enda sotsialiseerumis vajadusetest.
                              2. Nii pisukesest informatsiooni hulgast mis ma sinu jutust välja lugesin, ei kiida ma loomulikult antud tegelase tegevust heaks. Kuid üritan siin kohal mõista, nagu sa mainisid oli enamus vaatajaid safc-i poolehoidjad, siis võis tal suhteliselt üksiku hundi tunne tekkida ja tõesti peale 2:1 väravat tekkida vajadus demonstreerida oma suhtumist: in your face sunderland. Ja hoolimata soost tundub see minule suht ekstravagante ja mingil määral originaalne viis olla näidata oma suhtumist.
                              Ma nüüd ei tea, kas see oli su esimene ManU värav mida sa elus nägid või mitte, aga et sa enam piinlikust ei peaks tundma, siis ei, kõik Unitedi poolehoidjad ei tegele onaneerimisliigutustega kui me värava lööme. Iseenesest oleks tegu aga suht koomilise pildiga kui kogu Old Trafford haaraks nagu üks mees oma genitaalidest ja imiteeriks onaneerimist.

Kommentaar

V2ga originaalne on valida originaalseks olemiseks idioodistumine.
                                “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                                The Special One

Kommentaar

Working...
                                X