Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
tundub, et 10. hakkab vaikselt lukku minema... Jaan, sa ei mäletanud numbrit 9 sugugi valesti, lihtsalt ma olin ise miski kiiksu pähe võtnud, et 9=10, mõeldes ikkagi laupäeva...
oh seda segadust!
oot, kas ma olen Kenti kommentaari 2 silma vahele jätnud?...
Sunderlandi fännide foorumis oli Poomi kohta küsitlus. Et kas eelistate Poomi või Davist ning siiamaani on 100%-liselt vastatud, et eelistatakse Poomi.
Muide, homme on Davisel uus võimalus, nimelt ta jälle homme algkooseisus pärast viiemängulist eemal olekut siis.
Ei teagi siis mis saab. KAs Poom lähen Sunderlandi tagasi ja tõuseb ehk esi vv-ks või jäeb Arsenali, sest on kuulujutte, et Almunia tahab kuhugi teise klubisse esiväravavahi kohta saada.
Istusin eile Landbrokersis ja arutasime,et 3.75 on koef Tooni võidupuhul,et teeks kõva panuse kuna Graeme võidab selle nagunii,et saaks veel veidi aega Tooni tappa ja juhtuski nii!Panus jäi tegematta muidugi
Mängu kohta veel seda, et Parker on kunn! Lehmann oli muidugi tõeline \"dirty\" sakslane ning vabandust või Parkeri hambaarstikulude katmist eriti vist loota pole. Ramage oli päris hea pidevalt vasakule triivinud Henry suhtes. Paaril korral jäi muidugi hätta, aga kes seda Henry vastu ei jääks. Shearer oli muidugi kõigi jaoks pidevalt vastik, aga vanameistri kavalusega balansseeris piiril väga hästi. Owen nõelas ja üritas, aga poolkaitse ei suutnud teda toita. Nobby oli, ausalt öeldes, väravani täitsa varjus, nagu ikka sel aastal. Oleks vist aeg taas klubi vahetada... Mille kuradi pärast SOuey Ambrose\'i maha müüs, igatahes aru ei saa. Kui just AMbrose mingi eriline riietusruumi chav polnud...
Mõnede meeste (soovivad jääda anonüümseks, mängivad kaitses ja initsiaalid on R.E. ja T.B.) oli heameel, et nad midagi eriti persse ei suutnud keerata.
“The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
The Special One
Algselt postitas Jaan
Mängu kohta veel seda, et Parker on kunn! Lehmann oli muidugi tõeline \"dirty\" sakslane ning vabandust või Parkeri hambaarstikulude katmist eriti vist loota pole.
Lehmann kasutas oma vv õigusi, Parker oli ise piisavalt rumal, et läks pea seljas lootusetut palli nokkima. Lehmann oli isegi üllatavalt kaastundlik visates mänguvahendi hoobilt auti. Parker sai teisegi hoobi vastu kolu ja temast on muidugi kahju, aga kõik pole Poomid, kes lasevad end vigaseks joosta.
Shearer on püha lehm, kelle tegevuse peale silmalaud kinni vajuvad, nagu Metstak eesti kossus.
Kommentaar