Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

SAFC vs NUFC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'SAFC vs NUFC\'

Nagu juba öeldud - kaitsel on mingi 7. koht vist. Rünnak ja absoluutne loovusepuudus on probleem. Bramble on muidugi naljakas üldiselt. Vastaste jaoks.
    “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
    The Special One

Kommentaar

Ära demagoogitse! Kaitse on teil täielik sõel ja ussipuru. Sa ei arvesta faktiga, et teil on kõige töisem ja ilmselt ka parim väravavaht liigas sel hooajal. Mitmes mängus on Givenile antud \'Man-of-the-Match\' tiitel? Pooltes/üle poolte?

Kui kaitse oleks 7. kohal, siis viiliks Given väravas küüsi. Pigem on kaitse 17. kohal ja väravaht 1.

Algselt postitas Jaan
      Nagu juba öeldud - kaitsel on mingi 7. koht vist. Rünnak ja absoluutne loovusepuudus on probleem. Bramble on muidugi naljakas üldiselt. Vastaste jaoks.

Kommentaar

väravavaht on kaitse osa. vaata goals against tulpa

Kommentaar

Ähäh ja väravapost on kah kaitse osa. Definitsioon definitsiooniks, seda ma ka väljendasin, et 17. ja 1. annab kokku ~7. koha. Kogu kriitika on ju \"nelja kõverjala\" vastu, mitte selle vastu, kes postide vahel seisab. Given on untouchable.

Algselt postitas eston maravilha

väravavaht on kaitse osa. vaata goals against tulpa

Kommentaar

Selles suhtes on õigus et rünnakul ja keskväljal ei ole ikka loovust ja rünnaku teravust ei ole, sest kui chelsea hoiab oma värava puhta ja lööb ühe vastastele, siis newcastlel on vastupidi hoiab vastaste värava puhta ja laseb endale ühe ära lüüa. Minu arust ka ei ole kaitses väga suuri probleeme, kuid eks neid siiski on, kuid peamine probleem on siiski keskväljal, kust ei tule ründajateni sööte, mõndades mängudes jõudis pall owenini ikka väga harva. Ja selleks et pall üle kaskjoone üldse jõuaks, selleks tulevad äärekaitsjad väga kõrgele üles, minu arust liiga kõrgele, ja kui pall kaotatakse, siis ei jõuta tagasi ja nii ongi vastaste kiire ründaja kahe aeglase keskkaitsjaga silmitsi ja jookseb need lihtsalt üle ja äärelt ei ole kedagi appi tulemas.

Kommentaar

Viimasel ajal on probleem ennast ründava poolikuna tundva Bramble\'ga, kui äärekaitsjatega. See selleks. Kuna Bramble pole jalgpallur võiks ta personaalküsimust üldse offtopicus arutada.
              “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
              The Special One

Kommentaar

lihtsalt üks tähelepanek seoses nende MoM väravavahtidega. seda tiitlit kipuvad üldiselt saama sellised (sageli lühemat sorti) väravavahid, kes kogu aeg hirmsasti hüppavad ja palle üle lati lükkavad. need mehed, kes õigeaegselt välja jooksevad või joonel kenasti püüavad, saavad oluliselt vähem tähelepanu.

kes vähegi ise kunagi väravas on seisnud - näiteks kasvõi trennis - need teavad, et see üle lati lükkamine on jube lihtne. ja mis kõige vahvam - alati saab kõvasti kiita, et mäherdune supertõrje.
                «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Algselt postitas rohelineKonn

lihtsalt üks tähelepanek seoses nende MoM väravavahtidega. seda tiitlit kipuvad üldiselt saama sellised (sageli lühemat sorti) väravavahid, kes kogu aeg hirmsasti hüppavad ja palle üle lati lükkavad. need mehed, kes õigeaegselt välja jooksevad või joonel kenasti püüavad, saavad oluliselt vähem tähelepanu.
                  Ja mismoodi see jutt Givenit puudutab?Et ta nagu ei oska joonelt püüda ja ei jookse õigeaegselt välja?Mina küll nii ei arva

Kommentaar

Algselt postitas NUFC
                    Et ta nagu ei oska joonelt püüda ja ei jookse õigeaegselt välja?Mina küll nii ei arva
                    et ta nagu teeb neid asju hästi, aga mitte väga hästi. no minu arust on ta umbes sama halb, kui paul robinson. sama ülehinnatud ka.

Kommentaar

et ta nagu teeb neid asju hasti, aga mitte vaga hasti. no minu arust on ta umbes sama halb, kui paul robinson. sama ulehinnatud ka.
                      Aga mõni väravavaht, kes teeb neid asju väga hästi, siis paluks?

Kommentaar

täiesti tulutu pin-pong.
                        sama hea oleks vaidlus, kas parem on olla enne või pärast SEDA.
                        Kui kuskil on konn, kes kraa(oo)ksub, et see on parem ja see on makstud üle, siis on ka tema responsibiliteet oma mõtisklusi tõlkida. Given on selles meeskonnas praegu ainus, millele/kellele võib loota. Igasugused katsed seda meest diskriditeerida tunduvad mulle natukene napakad, seda siis ülejäänud satsi, treeneri jne foonil.
                        või siis nimetagem konna jutt sellel määral küüniliseks, et mitte reageerida sellele.

14. september 2006, Tallinn

Kommentaar

vabandust! ma ei teadnud, et ta NII püha on.

Kommentaar

sitta ta püha on.

lihtsalt su jutt on kohatu. siuke ära käänamise, ära tegemise jutt.
                            lame nagu enamasti üks saade, mida pühapäeviti eesti inimestele meeldib telekast vaadata.
                            14. september 2006, Tallinn

Kommentaar

ma vahepeal mainin ära tõsiasja, et laupäeval mängitakse blackburniga. nagu nufc.com ennustab, tuleb läbi mingisuguste imenäppude/-jalgade raudselt jälle sounessile hädavajalik võit kuidagi ja siis on ta jälle mõneks ajaks pinnal. ja ehkki 90 minutit on laupäeval minu süda mustvalgete poolel, loodan ja ootan meie kaotust.
                              blackburn on viimasel ajal suhtkoht kenasti mängima hakanud, ehkki võõrsil (parandage, kui ma eksin) on nad alati parajad präänikud ja ebastabilistitititid olnud.

Kommentaar

Algselt postitas uvv

sitta ta püha on.

lihtsalt su jutt on kohatu. siuke ära käänamise, ära tegemise jutt.
                                lame nagu enamasti üks saade, mida pühapäeviti eesti inimestele meeldib telekast vaadata.
                                Olen konnaga täiesti nõus. given on tõesti sama halb kui robinson, samas muidugi nelja koomiku effect NUFC kaitses annab givenile ikka rohkem võimalust oma halbsust (ons selline sõna eesti keeles) näidata.
                                "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Working...
                                X