Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

SAFC vs NUFC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Martin Vaata postitust

Krt ajakirjanikel pole üldse au ega häbitunnet, igal pool olen mina vana ja paks, ometi oleks meil olnud palju naksakamaid poisse pildile panna.

Kommentaar

Et kui keegi tahab selle hooaja särki soodsalt.
      “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
      The Special One

Kommentaar

üks pilt tänasest treeningust, NUFC-i mehed sätivad müüri paika

Animals for Sale, Our Latest news and all forms can be found below and in the menu above For Sale Latest News Forms Fee Schedule Herdbook Links Latest News

pildil olevad loomad pidid NUFC toetavate farmerite hulgas põhja-inglismaal popid olema.

Kommentaar

Et nagu kus siis pileti homme kätte saab. Kas koguneme kõik kuskile või kuidas?

Kommentaar

15.00 @Hell Hunt
            “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
            The Special One

Kommentaar

leeds vs safc

lõppes just telepurgistlindipealtülekanne

tjah, suu jäi lahti kui nägin safc'i mängimas leedsi vastu. kas tõesti on leeds omadega perses vai on mackemite uus mängukvaliteet midagi müstilist...

igor.volke@safc.com
              Jalgpallihaigla liige
              Member of SAFC Supporters Community Estonia/Finland

Kommentaar

leeds vs safc

väravad:

Jalgpallihaigla liige
                Member of SAFC Supporters Community Estonia/Finland

Kommentaar

Algselt postitas Kaaluja Vaata postitust
                  Et nagu kus siis pileti homme kätte saab. Kas koguneme kõik kuskile või kuidas?
                  Lisaks Jaani poolt pakutud Hellale Hundile kell 15:00 kogunevad harakad (kell 15:30) tuntud mängueelsesse buffet`sse nimega Stars (Kotka tänaval), et sealt siis ühtse rongkäiguna statkale marssida.
                  Kell 16:30 ühine pildistamine fännklubi lipu all (Newcastle 28.septembri mängukava jaoks).
                  Ka piletid saab kätte samas või äärmisel juhul kell 17-17.15 Sektori väravas nr.4.

Siinjuures ei saa jätta kasutamata võimalust tervitada ja lipu valmimisele materiaalselt kaasa aitamise eest tänada:
                  Jaan,
                  Raix,
                  laurenzo,
                  Marko,
                  Antz,
                  uvv,
                  Kent,
                  Kaaluja,
                  Jussinen,
                  I.Petersoo,

ja mäkkem AiFo.

PS. Hughes - kuidas oled plaaninud oma pileti välja osta?
                  PPS. Omaniku ootamatu haigestumise tõttu välja pakkuda üks pilet mängule Newcastle sektorisse (eesti fännklubi juures)
                  299195

Kommentaar

Ainult üks väike täpsustus, Markko on kahe k-ga

Kommentaar

Kommunikatsioonierror. Noh, ma lähen Hundist läbi, et saaks vanalinnast läbi patseerida ja siis starsi.
                      The Special One

Kommentaar

ja eelviimane uudis täna - vimplid alustasid teekonda Tallinnasse, loodetavasti saab neid esitleda juba Starsis
                        299195

Kommentaar

Haudvaikus foorumi selles osas
                          Kõik staadionil ?

Kommentaar

A mis siin ikka rääkida, Newcastle oli ju ootamatult nõrk.

Samas tulemuse, mille järele tulid, said kenasti kätte.
                            League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

Ma arvan, et siin ei ole midagi rääkida. Martins kukkus minu ees 10 meetrit ja noh, küljekohtunikult väga, VÄGA vastutusrikas eksimus. Pole midagi, kahju lihtsalt väikesest Levadiast, kes hakkab briti publiku ees mängima. Haiget saavad ju. Aga elamus oli Eesti klubimängu kohta küll erinev eelmistest.

(K)
                              sigpic
                              It's all about Football, Football and Nothing else.

Kommentaar

mis siin muud ikka kui et hea mäng oli ning naised ja simulandid koju!
                                see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Working...
                                X