Pakun vapraid, kuid mitteresultatiivseid esitlusi võõrsil ning veel vapramalt väljavõideldud viike kodutanumal ning kokkuvõttes tublit, maailma karika punktiarvestuses respektaablit neljandat kohta.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
SAFC vs NUFC
Collapse
X
-
Newcastle United will be putting in a £20m compensation claim to the FA for the injury suffered by Michael Owen in the World Cup in Germany this summer.
Eks mingil määral ole tegemist nn. Bosmani casega 2, millest võib saada pretsedent klubidele kes oma paremaid poegi aegajalt/enamasti koondistele #lõhkumiseks# annavad.299195
Kommentaar
-
Algselt postitas Jaan Vaata postitustPühapäeval kell 6 paksu Sämi pensiokate vastu. Hunt näitab? Nimeta siis hetkel varuvariant.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jaan Vaata postitustPühapäeval kell 6 paksu Sämi pensiokate vastu. Hunt näitab? Nimeta siis hetkel varuvariant.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas ZhiT Vaata postitustTsitaat:
We must take Rossi out from that place ASAP. He shouldn't be around those useless bastards and picking up losing habbits. He might start believing every defender sucks as those he trains together with now.
Kommentaar
-
Mis siis ikka tänase mängu kohta oskab öelda. Esimene poolaeg-suurepärane, teine poolaeg-täielik kaos. ühe minuti jooksul lasta ühel mehel 2 väravat lüüa, no ma ei tea, ehk eesti ,ingi III-V liiga, seal ikka juhtub seda, kuid sellisel tasemel, no ma ei või. Aga jah esimene meile lastud värav, mina kirjutaks selle Carri südametunnistuse arvele. Kui sulle ikka makstakse mingi 20-30k NÄDALAS, siis võiks ikka osata arvestada oma pikkust, hüppevõimet ja palli lennutrajektoori, mitte palli alt läbi hüpata, lihtsalt masendav. Teine värav, kohe on raske otsest süüdlast raske leida, kuid kirjutaks selle siiski tavalise mehe kalela, Bramble ja võib-olla natuke Harperi mängupraktika puudusele, kuid siiski väga vähe, läks siiski Dioufi kallistama, mitte palli tõrjuma. Ning lisaks oleks võinud enne väravast välja tulla ja palli rusikatega tõrjuda. Ma juba lootsin poolajal, vaadates Boltoni hambutut mängu, et Harper suudab teha oma esimese nulli mängu see hooaeg, kuid need lootused kustusid peale 10 minutit. KahjuEsimene poolaeg andis ikka tõesti lootust.
Kommentaar
-
Esimene värav ka kindlalt Bramble'i kaukasse. Mida või keda ta vaatas, seda ei tea. Mitte Dioufi. Teise puhul etendas ta taas väga osavalt peata kana. Ja Ramage'i 6 meetri pealt 30. ritta löödud pall võis olla mängu võtmemoment.“The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
The Special One
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar