Newcastle mängust ei viitsi rääkida, küll aga mainin seda, et vägitükiga sai täna hakkama Titus Bramble Man City vastu.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
SAFC vs NUFC
Collapse
X
-
http://www.megavideo.com/?v=3410NWT6 See siis mõmmikust video.“The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
The Special One
Kommentaar
-
Hundis Canal Plusi enam pole vä? Mollys on õll kallis ja sa tahad kakelda äkki. Hiiul näitab ka väidetavalt (juhul kui Kenti kohal pole). Kui mingi transport oleks keskusest... Nimetasse ju ometi ei lähe?“The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
The Special One
Kommentaar
-
Algselt postitas Jaan Vaata postitustHundis Canal Plusi enam pole vä? Mollys on õll kallis ja sa tahad kakelda äkki. Hiiul näitab ka väidetavalt (juhul kui Kenti kohal pole). Kui mingi transport oleks keskusest... Nimetasse ju ometi ei lähe?
Mina pakun välja Hiiu....ma loodan ehk seal mõni vandersell kolab ringi....Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.
Kommentaar
-
27? Hmm, paneb mõtlema, sellisel juhul ei viitsi küll Hiiule minna. Sest noh, tegelikult tahaks pigem ikka kesklinnas vaadata. A keegi peale Kenti üldse on käsi või? Ta ajab lolli juttu ja on purjus...“The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
The Special One
Kommentaar
-
Algselt postitas Jaan Vaata postitustNoh, aga paneks siis Molly lukku. Keegi veel viitsib haledat pakki vaatama tulla?
Ahjaa, huvilised võtke siis kaasa lisa 125.- EEK-i (või siis EUR 7,99) vastavalt millist raha teil praegu on ja siis vahetame. Ma annan teile selle vastu harakapildiga võmpeli299195
Kommentaar
-
Algselt postitas -Antz- Vaata postitustVbla isegi hüppaks ka sisse. Eeslinna vist ei viitsi minna.
Jobud...siit on täna oodata võitu ja Säm saab jaanuaris osta veel Huyee ka Fayee ja Beyee kõrvaleMa rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar