me oleme sügavas sitas. kas keegi näeb tunneli lõpus valgust?????
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
SAFC vs NUFC
Collapse
X
-
Algselt postitas alvarez Vaata postitusttänane toonide esitus oli kõige kehvem üldse selle hooaja peale kõikidest mängudest, mida näinud(ka. teised tiimid:P)...kas hakkame täiesti ära vajuma?
Kommentaar
-
Pole hullu. Flora kaotas ka vineerile 0:6 ja peale seda läks mänguks ...
Aga Allardyce , vana rebane rsk, suutis enne põhja vajumist paadist välja hüpata ...
Owen - f... off
Given - f... off
Carr - f... off
Taylor - f... off
Cacapa - f... off
Viduka - f... off
Butt - f... off
Smith - f... off
ja siis vaatame edasi ...299195
Kommentaar
-
Algselt postitas INCE Vaata postitustPole hullu. Flora kaotas ka vineerile 0:6 ja peale seda läks mänguks ...
Aga Allardyce , vana rebane rsk, suutis enne põhja vajumist paadist välja hüpata ...
Owen - f... off
Given - f... off
Carr - f... off
Taylor - f... off
Cacapa - f... off
Viduka - f... off
Butt - f... off
Smith - f... off
ja siis vaatame edasi ...“The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
The Special One
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustGiven? Mis ta siis nii halvasti tegi?299195
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustNo ta ikka täna võttis mitu olukorda ära.
1 värav on ta hingel.299195
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustgiven toob koguaeg nufc sitast välja299195
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustgiven toob koguaeg nufc sitast väljaMa rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustKent, sa ise ei taha pakkumise NUFC teha, 2kki saad m2ngu?Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar