me oleme sügavas sitas. kas keegi näeb tunneli lõpus valgust?????
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
SAFC vs NUFC
Collapse
X
-
Algselt postitas alvarez Vaata postitusttänane toonide esitus oli kõige kehvem üldse selle hooaja peale kõikidest mängudest, mida näinud(ka. teised tiimid:P)...kas hakkame täiesti ära vajuma?
Kommentaar
-
Pole hullu. Flora kaotas ka vineerile 0:6 ja peale seda läks mänguks ...
Aga Allardyce , vana rebane rsk, suutis enne põhja vajumist paadist välja hüpata ...
Owen - f... off
Given - f... off
Carr - f... off
Taylor - f... off
Cacapa - f... off
Viduka - f... off
Butt - f... off
Smith - f... off
ja siis vaatame edasi ...299195
Kommentaar
-
Algselt postitas INCE Vaata postitustPole hullu. Flora kaotas ka vineerile 0:6 ja peale seda läks mänguks ...
Aga Allardyce , vana rebane rsk, suutis enne põhja vajumist paadist välja hüpata ...
Owen - f... off
Given - f... off
Carr - f... off
Taylor - f... off
Cacapa - f... off
Viduka - f... off
Butt - f... off
Smith - f... off
ja siis vaatame edasi ...“The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
The Special One
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustGiven? Mis ta siis nii halvasti tegi?299195
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustNo ta ikka täna võttis mitu olukorda ära.
1 värav on ta hingel.299195
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustgiven toob koguaeg nufc sitast välja299195
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustgiven toob koguaeg nufc sitast väljaMa rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustKent, sa ise ei taha pakkumise NUFC teha, 2kki saad m2ngu?Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar