Replying to Topic \'SAFC vs NUFC\'
Juhtusin käima sellisel lehel nagu nufc.pri.ee. Peab ütlema pole tükk aega niimoodi naernud.
Eelvaade mängule Leedsiga on ikka päris jampslik eneseimetlus. Mõtlesin alguses, et äkki on see juhus. Kuid mõnda muud lugu sirvides selgus, et see piibellik paatos Bobbyst ja tema jüngritest ongi tavapärane toon.
Juhtusin käima sellisel lehel nagu nufc.pri.ee. Peab ütlema pole tükk aega niimoodi naernud.
Eelvaade mängule Leedsiga on ikka päris jampslik eneseimetlus. Mõtlesin alguses, et äkki on see juhus. Kuid mõnda muud lugu sirvides selgus, et see piibellik paatos Bobbyst ja tema jüngritest ongi tavapärane toon.
saamine) ka võimatu ei ole ju...
~. Umbes nii, et Est-Cro 0:0, Cro-Ger 3:0, järelikult Est-Ger 3:0. Tähtis pole see milliseid tulemusi klubid näidanud on, vaid see milliseid nad näitavad see aasta. Kui hooaja lõpus on meeskond tipus, on ta parim. Paljud väitsid ju ka 2002MM-i ajal, et tegelt on Prantsusmaa ikka parim. Aga keda see huvitab, kui hea ta kellegi arust on, kui ta seda ei tõesta? Nii... Nüüd läks mul oma jutu jälgimine natz käest ära, aga mida ma tegelikult öelda tahan on see, et Toon Army on ikka mu lemmik meeskond Premieris.
Kommentaar