Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
2:6-häbi, häbi, häbi!
Toimus täielik ja tingimusteta kapitulatsioon punaste kuradite eest. Ja seniilne Robson räägib veel mingist sõna kaasaütlemisest liigavõidu suhtes-loll jutt suhu tagasi.
kuidas puutub siia leplikkus või mitteleplikkus??? ja mille suhtes üldse??
enlighten me please!!!!!!
see on ju suht pohhui kui mulle mõne teise meeskonna (peale manu) särk juhtub meeldivat ja see et nufc manust paremax saab.....2-6........i don\'t fucking think so
2:6-häbi, häbi, häbi!
Toimus täielik ja tingimusteta kapitulatsioon punaste kuradite eest. Ja seniilne Robson räägib veel mingist sõna kaasaütlemisest liigavõidu suhtes-loll jutt suhu tagasi.
Roni oma kivi alla tagasi. Nyyd.
“The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
The Special One
mida sa kobised ja mängid siin mingit kõva meest. Fakt on see et toimus häbiväärne kapitulatsioon. Läksin seda mängu vaatama heas usus st näen hüva lahingut, isegi sismas lootes et terve hooaja vältel head mängu näidanud magpied suudavad äkki mankusid lüüa. Aga ei-mingit mängu ei toimunud-selle asemel hoopis tingimusteta kapitulatsioon. Tekkis küsimus, et kas siis see meeskond tahab tõesti liigavõidu kohapealt sõna sekka öelda?
Ega Barcal pole ju elu sees halbu m2nge olnud? Kas ma tulen kaotuste j2rel Barca sektsiooni 6iendama? Miks nimetad teisi seniilseks ja laiad siin? Kasva suureks.
“The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
The Special One
kuidas puutub siia leplikkus või mitteleplikkus??? ja mille suhtes üldse??
enlighten me please!!!!!!
see on ju suht pohhui kui mulle mõne teise meeskonna (peale manu) särk juhtub meeldivat ja see et nufc manust paremax saab.....2-6........i don\'t fucking think so
põrsas. see kui kellegi särk meeldib on üks asi. a sa ütlesid et peab ufc-i uue särgiga natuke aega harjuma no taipohh sul seda vaja teha on ?
sa mine kasva ise kuradi turumoor. Just nimelt sinu pärast tulin soola haavadele rapuatama kuna pole ühtegi teemat mille all sina seletamas ei käiks. Sinu igalpool olevad fucking targutavad postitused käivad kõigile foorumlastele ilgelt pinda.
Kuulge asi hakkab kontrolli allt väljuma...ärge lämisege...saage kokku ja siis tümitage üksteist ja asi korras...kui te juhuslikult märkasite, siis teema nimi on SAFC vs NUFC onjaaa...
Ja by the way...Siim S...sesmõttes, et foorum on ju selline koht, kus igaüks saab öelda, mis ta arvab, ja kui tal on kõikide teemade kohta midagi siis palju õnne talle Ma ei ole täheldanud, et oleks olemas piirang paljude teemade puhul üks persoon sõna võtta võib Ja ma ei mäleta küll, et ma oleksin sulle volituse andnud enda nimel rääkida, et Pätu postitused mulle ILGELT PINDA käivad.
rebjata davaite zhit druzhna onjo
Käisin ükspäev jalgpallimatši vaatamas. Rahvas tribüünidel möllas ja elas kaasa.
\\"Võitle, Eesti! Võitle!\\"
Karjusin ühel hetkel meeletult: \\"Eesti olümpiavõitjaks!!!\\"
Pärastpoole rahunesin natuke maha.
Siis hüüdsin lihtsalt: \\"Veerpalu ja Mae! Veerpalu ja Mae!\\"
\\"Kus?!\\" karjuti ümberringi.
Hakkasin ise ka närveerima.
nojah...lamba-kaida aktsioonis, siiski, võib vabalt Pätu nime Jaani või siis mõne teise rohke arvaja nimega asendada ja mõte on ikka sama. Kõigil on õigus siin oma arvamust avaldada ükskõik kui palju, eks
Käisin ükspäev jalgpallimatši vaatamas. Rahvas tribüünidel möllas ja elas kaasa.
\\"Võitle, Eesti! Võitle!\\"
Karjusin ühel hetkel meeletult: \\"Eesti olümpiavõitjaks!!!\\"
Pärastpoole rahunesin natuke maha.
Siis hüüdsin lihtsalt: \\"Veerpalu ja Mae! Veerpalu ja Mae!\\"
\\"Kus?!\\" karjuti ümberringi.
Hakkasin ise ka närveerima.
Kommentaar