Replying to Topic \'SAFC vs NUFC\'
Igavesed tänud Kaarlile
Igavesed tänud Kaarlile

valguses näitama
Enne läheks päike looja, kui ma jõuaks kokku lugeda mitu korda ma viimase kuu jooksul olen herr Kaarli esituses kuulnud lugulaulu \"Sunderland tegi päris mitu rekordit\" (esituse teeb tavapäraselt põnevaks see, kas artist viitsib need rekordid ette lugeda või piirdub vaid ülalpool tsiteeritud lause taasesitusega).
ja kui ühest päiksest jääb väheks, siis tõmba lisa järgmisest.
Sellest ma parem ei hakka rääkimagi, millise hooga järgmine aasta divari kinni panema, sest enne läheks ilmselt päike looja kui jõuaks Proctori väravad ja resultatiivsed söödud kokku lugeda.
<- loodan, et sulle meenub aurusaun Balti jaama taga, kus sai üks lauluke genereeritud
\"leicesteri-mikust\" kehvem on
nujaa... v6lakoorem... leicesteri jaoks lahenes asi ysnagi soodsalt... kuid arvan, et sellega saame hakkama. ja wage cut... jumal tänatud, meil ei ole ravanellisid ja kinkladzesid... flo ja phillips kui suurimad teenijad, peaksid kaubaks minema kyll, kusjuures m6lemad on teatanud ka, et on n6us wage cut\'iga... seega ei pruugi lahkuda. probleemiks on emerson, kellest lahtisaamiseks peab ilmselt triki tegema, sest venna mänguvorm on pärast vigastust k6vasti langenud...
Kommentaar