320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Arsenal

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Ryo veedab kuuldavasti järgmise hooaja laenul Wiganis. Martinez on asjalik noor treener, väga hea, et Liverpool või Sp*rs teda kätte ei saanud ja minu silmis ära ei solkinud. Loodame, et kõik klapib ja saab palju mängida.
    Victoria Concordia Crescit

    Kommentaar


      Starting XI: Mannone - Yennaris, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs - Coquelin, Chamberlain - Walcott, Cazorla, Podolski - Giroud
      Subs: Szczesny, Diaby, Koscielny, RVP, Santos, Song, Djourou, Arshavin, Jenkinson, Gervinho, Chamakh, Gnabry.
      Victoria Concordia Crescit

      Kommentaar


        http://www1.skysports.com/football/n...aim-M-Vila-bid

        Tundub, et Spurs tahab ka teda endale saada.
        "Quality without results is pointless. Results without quality is boring." - Johan Cruyff

        Kommentaar


          kes täna väravad on lõõnud?

          Kommentaar


            Seni Vermaelen, Podolski x2 ja Gervinho ...
            Victoria Concordia Crescit

            Kommentaar


              tänud

              Kommentaar


                Teise poolaja alguses 10 vahetust ehk:

                Szczesny, Jenkinson, Djourou, Koscielny, Santos, Song, Diaby, Arshavin, Gervinho ja Gnabry sisse - Podolski oli ainuke kes jäi. Gnabry sai 20 minti ja siis tuli Chamakh tema asemele ja RvP tuli Podolski asemele. Arteta on terve Saksamaal oleku olnud pisikese knockiga - ei treeninud esimesed päevad ja täna ka polnud koosseisu arvatud, kuigi mängueelse soojenduse tegi kaasa - ettevaatlikkus lihtsalt.
                Victoria Concordia Crescit

                Kommentaar


                  4-0 meile, minu kokkuvõte mängust:

                  1 PA: Väga, väga muljetavaldav mängupilt. Cazorla - kõik mis meie mängust eelmine aasta puudus keskel: (mõtte)kiirus, otsustavus, osavus igast lukorrast hea lahendus leida. Podolski - terav ja jõuline. Alguses natuke pildilt väljas, aga Oxi teenitud penalt tõi enesekindluse ja mängutuju. Giroud - oleks pidanud skoorima vähemalt ühe kuna tal oli 3-4 head võimalust. Aga Kölni vv oskas alati ette jääda. Kõik mis Chamakh peaks olema, tema on. Walcott oli hea - fuck it, andke talle see 100k. Vajalik mees kui ta saab sellist kiiret ja varakult antud palli nagu Cazorla suudab ja annab. Ülejääk kõik tublid suures plaanis. Yennaris positiivne üllataja - ei kukkund bändist välja.

                  2PA: Mängupilt palju lohakam ja loium. Song lohakas mitu korda. Gnabry närviline. Gervinho osav ja võimeline midagi looma aga otsustama endiselt mitte. Enne värava löömist oli tal mitu head läbimuuret kuhu oleks pidanud lahendusena saabuma lihtne sööt vaba olevale kaaslasele aga iga kord kas käkkis või tegi vale valiku. Ülejäänud kõik OK. Hilised vahetused: Chamakh - paki kotid kokku palun, abitu. RvP - tujutu. Pea norus, nägu tõsine. Kõik temaga, suht kindel tundub kehakeelt vaadates. Olge valmis oma uue kangelase tulekuks Manchester.
                  Victoria Concordia Crescit

                  Kommentaar


                    Ignoreerides mängu tähtsusetust...muljetavaldav. Eriti rahul uute meestega. Walcotti efektiivsusel on arvestatav tõusupotensiaal Cazorlaühenduse näol. Kamp eeldatavaid lahkujaid said ka oma minutid kätte Schamcki, Arshi ja RvP näol. Vähemalt tore, ei pea terve järgmise nädala lugema kuidas Robin kindlalt manusse läheb kuna mängu ei lastud ja mida muud. Arshi hoidmise vastu poleks mul midagi. Mida rohkem võimalusi ja väljundeid äärtele seda parem, ilmselgelt.

                    Aga paberil tundub nagu ühtlane meeskond ja sõltumata hollandlase tulevikust usun, et ühemehemeeskonna sedelit me see hooaeg kohe kindlasti ei kanna.

                    Olen vaikselt optimistlik eesoleva hooaja suhtes. Giroudi suhtes on miskipärast eriti kõrged ootused. Usun, et aasta-kahe pärast räägime me temast juba ülivõrdes. Aga mida iganes, põhiline on see, et kohevarsti saab jälle normaalset vutti vaadata. Tooge Sunderland letti!

                    Kommentaar


                      Hää mäng oli. Teine poolaeg vajus vaid ära. Kahju, et Podolski kübarat ei suutnud lüüa (oli lähedal) ja kahju, et Kölni väravavaht suutis igale Giroudi löögile ette jääda.

                      Kui keegii ei lahku, siis peaks konkurents algkoosseisu kohtadele väga "tervislik" tulema.

                      Kommentaar


                        nägin alates 70 minutist mängu ja pilt oli ikka päris nutune ju... Song oli ikka väga lohakas.lonkis ka pm lihtsalt ühest väljaku äärest teise.tundub,et ka temal minek.Arshavin oli ka ikka paras arshavin.võtab kaitsja ette,saab mõõda ja siis järgmine mees lihtsalt lükkab ta pallist eemale.ja RvP võib ka vast ära minna.oma mõtetes olen juba täiesti maha andnud tema.ilmselt ka teised

                        Kommentaar


                          samas võiks just kiusu pärast hoida RvP terve hooaeg pingil ja siis järgmine suvi see 30 aastane vormist väljas tegelane vabaks lasta.huvitav oleks näha kas ta siis ka nii magusaid lepinguid saaks?

                          Kommentaar


                            Algselt postitas Kris866 Vaata postitust
                            samas võiks just kiusu pärast hoida RvP terve hooaeg pingil ja siis järgmine suvi see 30 aastane vormist väljas tegelane vabaks lasta.huvitav oleks näha kas ta siis ka nii magusaid lepinguid saaks?
                            Jap, ainult umbes 30 milli läheks raisku, aga mis see ikka on.

                            Kommentaar


                              Algselt postitas tauri3000 Vaata postitust
                              Jap, ainult umbes 30 milli läheks raisku, aga mis see ikka on.
                              Oleks vähemalt hea õppetund teistele
                              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

                              Kommentaar


                                30 milli? kuidas? üleminekutasu + aasta palgad?

                                No meile, kui lihtsatele eestlastest fännidele ei loe see mitte midagi ju. Mis kasu saame meie sellest, kui RvP müüakse mingi ~20 milliga maha ja kedagi umbes samaväärset asemele ei tooda? Saame uhkustada, et meie lemmikklubi teenib nii palju raha ja elatab end ise ära, ei pea laskma rikastel omanikel hunnikutes raha välja käia.. aga see on suhteliselt pointless.
                                Meile see raha teenimine kasu ei too, meie, kui fännid, tahame vaid, et meeskonnal head tulemused tuleks ja ma arvaks küll, et vähegi motiveeritud RvP hoidmine üheks aastaks võib tuua rohkem kasu, kui ta praegu maha müümine..

                                Aga seda ütlen praegu kõike sel suvel toimunut kõrvale jättes. Hetkel kaldub minu jaoks kaalukauss ikka selle poole, et ta sel suvel minema läheb..

                                Kommentaar

                                Working...
                                X