Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Arsenal

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Katk
    mõh?
    • Mar 2009
    • 5944

Ma isegi ei viitsi jaurata enam täppimisest. Kes aru ei saa siis pole vajagi saada.

Koosseis:
    Arsenal: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen, Arteta, Wilshere, Ramsey, Podolski, Cazorla, Walcott.
    Subs: Mannone, Diaby, Rosicky, Giroud, Oxlade-Chamberlain, Coquelin, Jenkinson

Kosiga ikka riskitakse. Vasak äär hakkab vist lekkima.
    Pink muidu täitsa asjalik. Muudatuse võimalusi on. Tahaks näha Giroudi ning Rozzat teisel poolajal

Kommentaar

• marv3llous
      Kahur
      • Feb 2009
      • 8672

Laup on liimivabrikusse saadetud! Eks vaatame mis saama hakkab, Theo vs van Buyten.
      Victoria Concordia Crescit

Kommentaar

• coco
        Professionaal
        • Aug 2001
        • 1719

Algselt postitanud kasutaja LambiPirn poolt
        Nii käituvad ju tänapäeval kõik (suur)klubid. Mille poolest see samune Arsenal parem on? Öeldud ju on, et nende suurim eesmärk suvel on Jovetici ostmine, kes ise on korduvalt öelnud, et ei taha Fiorentinast lahkuda + tal on lepingut ka vist mingi 5 aastat järel. See on paratamatu, et klubid püüavad mängijaid teineteiselt üle lüüa ja paraku aegajalt sekkuvad sellesse arutellu ka mängijad...
        Kes ütles, millal ütles? Jovetici jutt on suvaline thesuni ja talkshite sorti kvaliteetajakirjanduse leiutatud muinasjutt. Täpselt nagu too Cavani ruumor üleminekuakna lõpus, keegi lasi twitteris säutsu lahti, üks ajakirjanik pressikal Wengerilt küsis Cavani kohta mille peale Wenger ütles et Cavani on top-class vms ja terve meedia pasundas nädal aega kuidas Arsenal maksab 35miljonit Napolile.

Mis Jovetici hind oleks? 25-30 milkut? Kõlab nagu Wengeri-tüüpi ost? Juhul kui Fiorentina üleöö finantsraskustesse ei satu või mängijal endal järksku seal ületamatuid raskuseid ei teki, on selle ülemineku realiseerumise tõenäosus minu silmis siuke tugev 0,12%.

Ehk siis ei oleks mõtet tuua argumendi põhjaks ruumorveski üleskeerutatud muinasjutte kuidas Arsenal kedagi üles tappib. Barca poistele meeldib seevastu aga liialt vabalt oma suule ja Cesci puhul ka kätele voli anda, üks asi on ajakirjanike küsimustele vastamine, teine asi on aastatepikkune jutt DNAst, tuhandete inimeste ees barca särgi selga surumine jms. Peale Cesci üleminekut Barca president kiitles, kuidas nad poole vähem ta turuväärtusest maksid. Mis öelda, agendid Puyol, Xavi, Alves ja Pique tegid oma töö hästi ära. Ja seega, varasematest kogemustest lähtuvalt, on fännide pahameel Alvese suguste primaatide vastu igati õigustatud.

Kommentaar

• Rein
          Must puudel
          • Feb 2005
          • 12804

Algselt postitanud kasutaja Katk poolt
          Arsenal: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen, Arteta, Wilshere, Ramsey, Podolski, Cazorla, Walcott.
          Subs: Mannone, Diaby, Rosicky, Giroud, Oxlade-Chamberlain, Coquelin, Jenkinson
          Kos pidi ju haige olema
          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

• Katk
            mõh?
            • Mar 2009
            • 5944

Official teamsheet näitab minu jaoks veidi veidrat lahendust. Miks mitte Poldi tipus, Santi äärel, Wilshere Poldi all, Walcott äärel ja Ramsey ning Arteta keskel? Selle asemel rape'takse Ramsey äärele.

Kommentaar

• nr9
              Londoni kahur
              • Aug 2010
              • 155

Koosseis tundub täitsa huvitav ning palju lubav, kui ainult kaitses suudaks ilma käkkideta hakkama saada. Eriti meeldiv, et härra kardin isegi pingile pole saanud.

Kommentaar

• kaits..
                Gooner
                • May 2012
                • 212

Official teamsheet näitab minu jaoks veidi veidrat lahendust. Miks mitte Poldi tipus, Santi äärel, Wilshere Poldi all, Walcott äärel ja Ramsey ning Arteta keskel? Selle asemel rape'takse Ramsey äärele.
                Loodetavasti siiski Santi äärel ja Ramsey mängib Arteta kõrval.
                Mind That Gap!

Kommentaar

• vincent
                  pohlaku koer
                  • Oct 2005
                  • 11538

Official teamsheet näitab minu jaoks veidi veidrat lahendust.
                  ma sellele paberile suuremat tähelepanu ei pööraks, sealt uefa.com'ist on aja jooksul saanud ikka väga huvitavaid formatsioone näha.
                  armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

• Joks
                    U21
                    • Sep 2009
                    • 629

sopcasti linke on jagada?

Kommentaar

• Kris866
                      Professionaal
                      • Jul 2010
                      • 408

santi ja kos jätavad kaardi korral järgmise mängu vahele.sakslastel sama lugu dante ,martineze ja schweiniga

ja tänast mängu näeb ka TV 6-es

Kommentaar

• fish
                        Asjahuviline
                        • Feb 2013
                        • 3

kas peaks kapitulatsiooniks valmistuma? ma oleks üllatunud, kui alla 2 väravaga kaotame

Kommentaar

• Janinho
                          U21
                          • Aug 2010
                          • 632

Kõrgkvaliteetne striim hea netikiirusega inimestele www.korner.ee/live.html
                          Striim aeglasema internetikiirusega inimestele www.korner.ee/live3.html
                          Pareiko sõimab kaitset, aga see on sama mis seinaga rääkimine..

Kommentaar

• Rein
                            Must puudel
                            • Feb 2005
                            • 12804

Algselt postitanud kasutaja marv3llous poolt

Arsenali ja Bayeni mänguga samal ajal näitab Kanal12 "Pohmakat". Raske valik, aga vaatan jalgpalli ja pärast kahetsen oma valikut.
                            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

• Joks
                              U21
                              • Sep 2009
                              • 629

Algselt postitanud kasutaja Janinho poolt
                              Kõrgkvaliteetne striim hea netikiirusega inimestele www.korner.ee/live.html
                              Striim aeglasema internetikiirusega inimestele www.korner.ee/live3.html
                              aitäh suurepärase lingi eest aga mis kamm selle youtube kanaliga seal aknas on, mida eemaldada ei saa?

Kommentaar

• M1kker
                                Eesti koondislane
                                • Jan 2010
                                • 1053

pange kotti!
                                Algselt postitanud kasutaja zip poolt
                                Tundub, et Kivi77 on Soccerneti ka ülejäänud pereliikmetele tutvustanud.

Kommentaar

Töötlen...