Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Arsenal
Collapse
X
-
-
Muide, keda Cuntchester derby ei huvita, või tahab lihtsalt tund aega varem jalgpalli vaadata siis täna on taas hea võimalus U21 mängimas näha - mängime Liverpooli poistega ning LiverpoolTVs otseülekanne kell 21 meie aja järgi. Miks aga mäng natuke suurema tähelepanu all on või võiks olla fännide poolt siis vastus - Gedion Zelalem.
After an agonisingly long wait, promising central midfielder Gedion Zelalem is poised to finally represent Arsenal in a competitive fixture for the first time when the U21s travel to face Liverpool…
Victoria Concordia CrescitKommentaar
-
Et siis kas liiga vähe või liiga palju? Peaks juu 31 väravavahi jaoks parim iga olema, kuigi jah daily stari usaldusväärsus on sama suur kui the sunil.Kommentaar
-
Arsenal Under-21s to play Liverpool: Szczesny, Bellerin, Hajrovic, Hayden, Meade, Yennaris, Olsson, Zelalem, Eisfeld, Gnabry, Akpom.
Substitutes: Iliev, Mugabo, Rees, Ebecilio, Ansah.Victoria Concordia CrescitKommentaar
-
Chesny? Mis toimub. Nii tähtis mäng või saadeti ta sinna oma pead pilvedest välja võtma.Kommentaar
-
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
-
Naljakas, aga ma isegi ei mäletanud sellist härrat klubi palgalehel olema.
Aga olgu siis, eks ma siis otsin uue avatari. Kahjuks oli Wenger vene mentaliteedi jaoks ilmselgelt liiga soft treener. Sellistele on piitsa vaja.Kommentaar
-
http://www.telegraph.co.uk/sport/foo...er-window.html
Kui hind on £15m ja me oleme huvitatud siis me peame kohe kindlasti Szczesny rahaks tegemist kaaluma - muidu tundub see number erakordselt suur. Begovic oli juba enne Stoke'i minekut kõrgelt hinnatud, aga sealse müüri taga mängimisest on tema numbrid väljapaistvad küll. Õnneks paistab nii, et teistel tipptiimidel on number 1-ga asjad korras ning kuna ta number 2-ks ei plaani kuhugi minna siis oleks Grove ideaalne sihtpunkt. Boro Primorac, do your magic.
Szczesny on tore kutt, ma ei soovi tema lahkumist aga aasta-kaks number 2-na või lausa laenul ei teeks paha kuna tegelikult hüppelist arengut ta teinud ei ole peale esikindaks saamist. Pigem hakkasid vigastused ja "mentaalne väsimus" teda segama.Victoria Concordia CrescitKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar