Algselt postitas malagar
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Norwichi värav sündis olematust veast. Walcotti pendla olukord oli rohkem pennal kui Giroudi oma. 3 värav sai alguse sulust.
Lisaks veel countless amount of olematuid vigu meile ning lõhkumisi Norwichi poolt mis tavaliselt ei olnud Jonesi arust isegi vea väärilised (rääkimata siis kaartidest). Wilshere peksti lihtsalt kogu aeg.
Good job all around ref. Loodetavasti ei näe teda nüüd pikalt meie mänge vilistamas.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustSilmapaistvad viis minutit Richard Westilt - kõigepealt täiesti olematu nurgalöök, siis penalti, mida kolm korda lähemal olev peakohtunik ei anna, ja lõpuks ka Walcotti selge suluseis kolmanda värava puhul. Feim ja gloori.
Aga selline on tunne olla siis ManU fänn??? Küll muidugi selle erinevusega,et ükski kaine mõistusega Arsenali fänn siit vaevalt enam comebacki lootis samas kui ühe konkreetse klubi toetajad peaksid juba aegade algusest harjunud olema, kui kõik asjad universumis sinu kasuks paika kipuvad loksuma.
Kusjuures oli jube kahtlane penalt, ma vaatasin venekeelset striimi ja kommentaator muudkui otsis penaltiolukorras käegamängu ja jäigi arvamusele et kuskil oli. Aga oli hoopis väike viga, viga mille eest antakse penalt ühel juhul 30st ja seda ka vaid ikka väga konkreetsetele klubidele . Ja 3nda värava eeltöö oli ka klass, Giroud tegi kaitsjale veidi kung-fud, lükkas palli Theole kes oli tubli meetri sulus ja ongi olemas - lihtne mäng kui lubatakse niimoodi lükata, Feim ja Gloori vms.
Aga suht sokeeriv lõpplahendus, tundus nagu kuulaks jälle seda sama katkist plaati või vaataks 146ndat korda seda vana ''lemmikfilmi'' mida me kõik juba peast teame. Vastane tuleb pargib oma kollase bussi, meie ähime-puhime aga jääb vajaka siin ja seal kuniks vältimatult vastane läheb juhtima oma esimesest pealelöögist(mis tuleb standardolukorrast, mõistagi) just siis kui oleme silmnähtavalt tempot tõstnud ja juhtvärav tundus kohe ümber nurga olevat. Ja kõige tagatipuks lehvib tribüünidel Brasiilia lipp. Siis ähime-puhime veel natuke kuniks keegi parimal juhul kastanid välja toob ja viigipunkt on see mis meid siis päeva lõpuks peaks rõõmsaks tegema. Kuid oodake...
Mis nüüd siis juhtus?!?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustIndrek... Appi...
Ja ennem walcotti vastu tehtud viga libises puhtalt läbi silmade kohtunikul.
edit : ja mis katk ütles
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustIgaljuhul palun ilma närvikõdita võitu
No Gervinho oli jälle Gervinho, viimasel hetkel ei oska midagi asjalikku palliga ette võtta. Wilshere polnud ka piisavalt vormis, üsna kehva mäng tema standardite kohta. Nende halba esitust ei saanud ju väga ette näha, oli üsna loogiline, et nemad alustasid, ja kui asja ei saanud, toodi uued mehed sisse.
Väitel "sellise mänguga ei vääri CL kohta" pole väga alust, Chelsea ja Tottenham on näidanud vahel veel hullemaid mänge, seega on neil veel vähem sinna asja. Ja ka Manu eelmise mängu puhul võiks öelda, et Cityl oleks esikohale rohkem asja, aga ühe mängu põhjal nii päris öelda ei saa. Lõpuks saavad sinna need, kes saavad, ja ei saa väga öelda, et teenimatult.
Igas muus olukorras oleks olnud Norwichist sama kahju, kui nädala sees Malagast oli. Mängisid ju hästi, kasutasid oma võimaluse ära, aga mäng tehti nende eest ära.
Igatahes nüüd on kaks mängu veel enne, kui Sp*rs järgmise mängu peab, ehk on võimalus neist 7 punkti kaugusele minna ja seda ei saa kasutamata jätta. Kuigi Evertoni mäng tuleb ilmselt veel raskem, kui tänane.
Kommentaar
-
Algselt postitas nismo44 Vaata postitustKuigi Evertoni mäng tuleb ilmselt veel raskem, kui tänane.
Kommentaar
-
Algselt postitas coco Vaata postitustÄra parem üldse hakkagi. Ma muidu tulen ühte teise teemasse jälle sitta keerutama tõsiasja üle, et näiteks üks konkreetne meeskond pole see hooaeg saanud veel ühtegi punast kaarti ja samuti pole ühe konkreetse meeskonna vastu antud veel ühtegi penaltit see hooaeg.
Aga selline on tunne olla siis ManU fänn??? Küll muidugi selle erinevusega,et ükski kaine mõistusega Arsenali fänn siit vaevalt enam comebacki lootis samas kui ühe konkreetse klubi toetajad peaksid juba aegade algusest harjunud olema, kui kõik asjad universumis sinu kasuks paika kipuvad loksuma.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustKodus või võõrsil?
Ei noh, kohtunikud tegid ära, mis seal vaielda?
Kommentaar
-
Algselt postitas coco Vaata postitust
Kusjuures oli jube kahtlane penalt, ma vaatasin venekeelset striimi ja kommentaator muudkui otsis penaltiolukorras käegamängu ja jäigi arvamusele et kuskil oli. Aga oli hoopis väike viga, viga mille eest antakse penalt ühel juhul 30st ja seda ka vaid ikka väga konkreetsetele klubidele . Ja 3nda värava eeltöö oli ka klass, Giroud tegi kaitsjale veidi kung-fud, lükkas palli Theole kes oli tubli meetri sulus ja ongi olemas - lihtne mäng kui lubatakse niimoodi lükata, Feim ja Gloori vms.
Korra näidati joonekohtuniku poolt olevas kaamerast pilti ja sealt oli väga hästi näha, et särgist tõmmati nii, et õmblused ragisesid. Peakohtunik ei saanudki seda näha. Õnneks joon nägi ja tal oli piisavalt ka mune sellest peakohtuniku teavitada.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustNo mõistlik jutt nagu ikka. Ma kirjutan ühe mängu konkreetsetest olukordadest, reaktsioon on selline, nagu oleks väitnud "korrumpeerunud kohtunikud hoiavad alati Arsenali". Paranoia lööb nii kiirelt otse sõrmedesse, et pole aega mõeldagi, mida tegelikult öeldi?
Reinule: Kahtlane sellesmõttes, et nagu ma ütlesin antakse selliseid ühel juhul 30st, eriti Inglismaal. Sellist särkidest tirimist ja seljas elamist toimub alas palju ja pea alati pigistavad refid silma kinni nendes olukordades. Kui reeglites näpuga järge vedada siis tõepoolest - korrektne otsus.
Kommentaar
-
Algselt postitas coco Vaata postitustSa tulid siia kas häbitult silmakirjatsema! või ilma igasuguste tagamõteteta steitima ilmselget? Mõlema puhul on minu suhtumine sama - gtfo.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Hüsteeriast rääkides, viimane kord kui ma mänku teemas midagi jauramas käisin(tõenäoliselt midagi kohtunikega seoses) järgnes sellele üsna mitu lehekülge laushüsteeriat. Seega ma ei näe ühtegi põhjust, miks samad standardid ei peaks siin teemas kehtima. Seda eriti juhul, kui provokatsioonipalli paneb veerema konkreetse klubi toetaja. Aga tore, et protokoll hakkab selgeks saama - lubasid väljastan ka privaatsõnumi teel(eeldab korrektses vormis avaldust).
Aga ma ei tunne mingit vajadust asuda kaitsepositsioonile ja hakata leiutama vabandusi ning reegliraamatu lünkadest asju kokku panema. Kahtlaseid otsuseid mis läksid täna meie kasuks - 3. Number of fucks I give - 0.
Kommentaar
-
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar