Kuuldavasti on Mourinho sellele väga vastu, et Cech konkurentidele siirduks, igati loogiline muidugi. Ju siis näha ole, kui palju spets üks omab oma mune või enamus on ikkagid vene pomo käes.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas andreasr Vaata postitustMiks mitte? Ma saan aru, et konkurendile ei müüda, aga praeguste teadmiste järgi on päris tugevad märgid õhus. Muidugi võib alati olla, et ei müüdagi, aga Cech ma usun pingil ei istu, seega peaks ta kuhugi mujale minema. Raske öelda kui suur on selle jutu õigsus, et tahab Londonisse jääda (võiks arvata, et enam-vähem). Muid tõsiseltvõetavaid klubisid ju Londonis ei ole
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustSest mitte ükski neist märkidest ei tule usaldusväärsest allikast. Noh Londonisse jäämise soov võib argument hea olla aga Wenger ja kulutab 10 milli väravavahile ??? Ei usu ausalt.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Mis kuradi relaks - mul pole miskit Chechi vaimustust - mul on tema ja Ospinaga sama väike nagin - mõlemad on liiga kenad ja viisakad. See ei tähenda et nad head pole, lihtsalt mulle meeldivad kurjad ja füüsiliselt tugevad väravavahid a la Kahn, Neuer, Lehmann. Smeichel. Noh mõni sakslane võiks olla kui uuendada vaja - kindlasti leiab mõne ullikese kuskilt
Kommentaar
-
Selliseid ei ole turult võtta. Cech on meie praegustest tase kõrgemal ja Wengeril on võimalus viia meie üks nõrgemaid positsioone väljakul maailmaklassi veerele, kui mitte päris sinna kohale. Kindlasti üks Wengeri viimase kümne aasta kõvematest transferitest, peale paari suure ja ilmselge.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Natuke Bergkampi ülistamist kulub igal päeval marjaks ära
Dennis Bergkamp 20th anniversary: The man who changed Arsenal
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõmmik Vaata postitustLeno on turul ja Premmi jaoks oleks kindlasti saadaval.
Kommentaar
-
Lisaks sellele on üks siiski 10 aastat klubis olnud ja potensiaalselt on tema lagi siiski kõrgem kui Ospinal?!? Selge on see, et Cech tuleb põhiväravavahiks ja kui just see aastake varumeeste pingil tema vormile laastavalt pole mõjunud, jääb selleks 3-4 aastaks, vbla isegi kauemaks. Ospina vaevalt viitsiks teist kipperit sellel ajal mängida. Iseasi muidugi jah, kas särtsakas poolakaski sellest mõttest vaimustunud on... Muidugi kõik teed on valla õppida kogenud proffi pealt ja siis ta seejärel pingile mängida.
Kui tõeks saab siis väga tõsine täiendus positsioonile, mis peale 'Mad Jensi' on pehmelt öeldes natuke alla arvestust olnud...
Lisaks, Ospina oma 1.83-ga ei ole ilmselt siiski loodud premieri väravavahiks. Sellises kasvus mees peaks ilmselt kuskil päikselisemas liigas mängima, kus palli pigem maas hoitakse. Premieris ju ManU sugused tiimid panevad keskmiselt 88 crossi mängu jooksul - Operation Codename: Fellaini, Modus Operandi: cross the fucking ball.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar