Seis on nagu ta on. Neid kõlakaid Arsenali kohta ei ole siia vast mõtet enam kirjutada. Täiesti tühi maa ikka. Lootused on kõigil suured, et keegi tuleb aga ei midagi. Päev päeva järel. Ettepanek-enne ei tee siia ühtegi uut postitust, kui keegi on sisse toodud. Ei jõua neid kõlakaid siit enam lugeda
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustVeel üks kurb uudis teile http://espnfc.com
Miks see kurb on?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustMiks see kurb on?Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas vaftre Vaata postitustVäidetavalt olid Suareze tsitaadid bullshit - Luis Suarez has denied Uruguayan newspaper reports claiming he will back down over demands to leave the Reds (Kyodo).
Suárez just confirmed after the match Uruguay vs Japan he didn't say he wanted to stay at Liverpool.Corner taken quickly...
Kommentaar
-
Algselt postitas Redman Vaata postitustTegelikult on just sinu poolt kirjutatu bullshit. Pole mingit kinnitust, et ta lubas jääda, ega midagi muud.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Raha võib ola kuid kui treener ei oska oma otsustes kindel olla siis on ikka põhjused teised.
Juba mitmendat korda selle suve jooksul räägitakse sellises stiilis juttu:
DC @DLDN22 5h
All I will say is the reason for the delay for the transfers so far is Wenger. Not Gazidis or Dick Law on this occasion.
Kommentaar
-
Paistab, et siiski tõsi: "I didn't say that, maybe someone else did and the main thing is that I am here now with the national team" Igatahes ma poleks päris kindel, et see tõsi on.
Anyway, oleme ilmselt samas seisus kus eile - Arsenal peab oma pakkumist tõstma ja mitte pennides, vaid 8 kohalise numbri võrra.Corner taken quickly...
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustRaha võib ola kuid kui treener ei oska oma otsustes kindel olla siis on ikka põhjused teised.
Juba mitmendat korda selle suve jooksul räägitakse sellises stiilis juttu:
DC @DLDN22 5h
All I will say is the reason for the delay for the transfers so far is Wenger. Not Gazidis or Dick Law on this occasion.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar