No nii, täna ujus siis pinnale selline kõlakas, et Arsenal tahab Busquetsi osta On palju kuulujutte mida vb vaikselt salaja isegi natuke usud aga seda ma küll ei usu absoluutselt
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas MargusKask Vaata postitustAsi on juba nii pikalt ilma märgatava progressita veninud, et mul hakkab tekkima tunne, et see võib olla suitsukate mõnele teisele tehingule.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustLlorente
Kommentaar
-
Algselt postitas oravrsk Vaata postitustenne kui vigastada saab.Once a Gooner, always a Gooner
Kommentaar
-
Algselt postitas MargusKask Vaata postitustDiabyle soovin kindlasti edu ja loodan, et tervis vastu peab. Kui jutud selle kohta, et Diaby keeldus Liverpooli pakutud lepingust ja valis Marseille, vastavad tõele, siis on tegu ikka tõelise Gunneriga, müts maha.
Võib küll arvata, et senioor on täiuslik Gunnar nagu sa arvad, sest ta oli koguaeg vigastatud jne. Reaalsuses on ilmselt olulisem see, et seal ta sai püsiva lepingu peale. Ja kui sa oled olnud viimased krt teab kui kaua aastat vigastatud ja 0 mängupraktikaga, siis kindlasti ei ole mõistlik jätkata jõulist mängustiili armastavas premieris klubi 2-3 valikuna oma positsioonil pay-as-you-play diiliga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jim Beam Vaata postitustMargus oled tubli, et oled lugema õppinud, aga iga ruumorit ja muud artiklihakatist ei maksa ka siia foorumisse kohe tuua. Lase see ikka läbi isikliku filtri, enne kui posti lükkad.
Võib küll arvata, et senioor on täiuslik Gunnar nagu sa arvad, sest ta oli koguaeg vigastatud jne. Reaalsuses on ilmselt olulisem see, et seal ta sai püsiva lepingu peale. Ja kui sa oled olnud viimased krt teab kui kaua aastat vigastatud ja 0 mängupraktikaga, siis kindlasti ei ole mõistlik jätkata jõulist mängustiili armastavas premieris klubi 2-3 valikuna oma positsioonil pay-as-you-play diiliga.
Kui ma midagi postitan siis enamasti selleks, et diskuteerida mingil teemal (kas huvitaval, naljakal või lihtsalt tobedal)
ja kogu austuse juures ja tahtmata sulle kuidagi halvasti öelda, siis ei ole küll mitte kuidagi sinu asi, mida ma postitan, kui ma just sind või sinu meeskonda ei solva.
Seda miks Diaby valis just Marseille teab tema ise kõige paremini, meie võime vaid spekuleerida.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustSelleasemel et siin üksteisele peeruvahele kütta, uurige parem välja, kas Romal on õigus Szczesny välja osta aasta pärast.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar