Jah, ei ole siin midagi ilustada, sitt mäng tervelt meeskonnalt. Cech oli ikka päris pask täna. Kahe tõsisema mängu pealt veel põhjapanevat hinnangut ei taha anda aga teeb veidi murelikuks. Esimene värav oli kaitse ja väravavahi kollektiivne sitt. Kaitse lasi Couyate löögile ja Cech tegi mingi eriti optimistliku väljajooksu. Teine värav läheb meeskondliku kaitse kapsaaeda, ei tohi krt jätta nii palju ruumi trahvikasti ääres. Coquelin oli vb minu jaoks väheke meeldejäävam mängija täna. Võitles kõvasti. Kui Sanchez mängu tuli siis olin vb juba liiga keema aetud ja mulle tundus, et mees tahab natuke liiga palju ise ära teha, söötu jagas vähe.
Ühesõnaga kui kohe mingit mängupildi paranemist ei tule siis unustame igasugused tiitlilootused kohe ära.
Üks hea asi võib kogu selle sita juures muidugi olla - Nimelt ehk raputab see Wengerit piisavalt tugevalt, et hakkab nüüd järeleäänud 3 nädala jooksul mängijateturul oluliselt aktiivsemalt ringi vaatama.
Ühesõnaga kui kohe mingit mängupildi paranemist ei tule siis unustame igasugused tiitlilootused kohe ära.
Üks hea asi võib kogu selle sita juures muidugi olla - Nimelt ehk raputab see Wengerit piisavalt tugevalt, et hakkab nüüd järeleäänud 3 nädala jooksul mängijateturul oluliselt aktiivsemalt ringi vaatama.
Kommentaar