320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Krt ei saa ma aru miks Wenger seda Ramseyt ääre peale topib. Kas ta lihtsalt ei julge teda pingile jätta ehk? Ja Giroud ees jälle.
samas loodan, et Ramsey ja Giroud tõestavad täna, et nad olid neid põhikoosseisu kohti väärt ja luban, et tulen esimesena siia vabandama kui nad hästi mängivad
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustAcestreami linki palun.
väga hea kvaliteet
Kommentaar
-
Algselt postitas MargusKask Vaata postitustKrt ei saa ma aru miks Wenger seda Ramseyt ääre peale topib. Kas ta lihtsalt ei julge teda pingile jätta ehk? Ja Giroud ees jälle.
samas loodan, et Ramsey ja Giroud tõestavad täna, et nad olid neid põhikoosseisu kohti väärt ja luban, et tulen esimesena siia vabandama kui nad hästi mängivad
Kommentaar
-
Mängupilt on oluliselt parem kui west Hami vastu. Võideldakse, tehakse vastastele survet, kõik see puudus eelmisel nädalal.
Giroud-lt suurepärane värav aga tahaks temalt rohkem näha tipuründaja tegutsemist kui kanna- ja seinasööte.
Coquelin peabmuidugi väga õnnelik olema, et saab mängu jätkata.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saint13 Vaata postitustTopib teda ääre peale sellepärast, et nii moodi töötas eelmise hooaja lõpus mitu kuud järjest ja pingile ei jäta sellepärast, et heas vormis ramsey on meeskonna parim mängija ja pingi peal vormi ei kogu.
Kommentaar
-
Algselt postitas MargusKask Vaata postitustacestream://f56bf41236f44366fc9715b165643886a90b048f
väga hea kvaliteet
Sorry OT
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustKus neid acestream linke jagatakse? Redditis?
Sorry OT
või siit http://www.livefootballol.com/
Kindlasti on veel kohti aga mina kasutan eelpool mainituid
Kommentaar
-
Nii, võit käes, see on kõige tähtsam. Nagu juba mainisin siis mängupilt oli oluliselt parem kui eelmisel nädalal.
Cech tegi üldiselt hea mängu. Värava puhul teda süüdistada ei saa, löök oli suurpärane ja pigem oli Koscielny see, kes oleks pidanud seda takistama. See üks pudistatud tsenderdus oli vähe kehvake.
Arteta oli meeldiv üllatus, võitis mitu kahevõitlust ja tegi kaitsetööd isuga.
Giroud värav oli super aga peale seda keskendus mees pigem söötude jagamisele, mis ei peaks olema tipuründaja põhiülesanne.
Aga päeva lõpuks olen muidugi rahul.
Kommentaar
-
Algselt postitas MargusKask Vaata postitustOlen nõus, et tippvormis Ramsey on üks parimaid aga leian, et tema koht ei ole äärel. Ta ei anna sealt mängule nii palju juurde kui keskel või ründaja taga. Mängijate platsile saatmisel tuleb ikkagi silmas pidada nende parimaid positsioone mitte ainult vormikõvera hetkeseisu.
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustMöga. Ramsey äärel on tegelt päris hea. Ja moodustab hea tandemi Belleriniga, sest töötab kaitses korralikult tagasi ja võimaldab niimoodi Bellerinil jälle vabamalt rünnata ja viimase tsenderdused on valusad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar