Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Arsenal

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Arsenal: Cech, Bellerin, Gabriel, Koscielny, Monreal, Coquelin, Cazorla, Oxlade-Chamberlain, Ozil, Alexis, Giroud

Subs: Macey, Debuchy, Gibbs, Flamini, Chambers, Campbell, Walcott

Nüüd tuleb võtta võit ja saame vähemalt korra olla tabelis 1. kohal.

Kommentaar

Giroud valik pole üllatav, viimased mängud kõvasti teravam pliiats olnud kui Walcott.
      Gabrieli valik ka väga suur üllatus pole, küll aga üllatus et BFG pole isegi pingil.
      Ja noh, Ox oli obvious valik paremale.

Kommentaar

Palun abi kvaliteetse AceStreami lingi leidmisel - minu tavapärane allikas footballol on maas.

Tänks, leidsin ise ka ühe; acestream://3dec27f191922f42f6ff91a0f1641d15cba80d5e
        Supplies!

Kommentaar

Ma pole ise veel lahti teinud, aga siit võib vahetevahel midagi leida
          Arsenal - Everton Live Stream England. Premier League 24.10.15. Watch football online for free in HD quality on all devices. Start time: 17:30 (UTC+3).

Edit: Võiks korras olla jah, Inglise keelne olemas ja tundub ok esmasel vaatlusel

Kommentaar

Kas ainult mulle tundub, et selle sisse imetud värava võib üsna suures osas Oxi hingele kanda?
            Supplies!

Kommentaar

Algselt postitas vandersell Vaata postitust
              Kas ainult mulle tundub, et selle sisse imetud värava võib üsna suures osas Oxi hingele kanda?
              Mina paneksin selle värava küll Oxi hingele. Loll otsus sealt lüüa sest olime praktiliselt terve meeskonnaga ründesse liikunud ja vastased said kohe kontrasse liikuda.

Kommentaar

Ei tundu. Täiega. Esmalt kaotab palli ründes, siis sörgib lihtsalt Barkleyga kaasa - surve alla ei pane üldse ja laseb nii vabalt löögile kah veel. Pallikaotusi rünnakul ikka juhtub aga see loid kaitsesse sörkimine oli küll antud olukorras täielik kabelimats

Kommentaar

Tuli ära see top of the table kuidagi, vahepeal sai Everton ikka päris korralikult end mängu sisse ja Arsenali kontrad enam ei toitnud ka eriti.

Kommentaar

Tea mismoodi seis miski 4-2 meile ei jäänud, võimalusi oli mõlemal rohkemaks.
                    Saime löödud posti ja latti ning mõnes olukorras lihtsalt mööda või Howardile kätte kust pidanuks väravaid lööma. Özil

Aga lõpp hea kõik hea. 3 points ja top of the league.

Kommentaar

Rohkem kui rubla eest. Eelistan küll rahulikke 2:0-4:0 mänge, aga ka selliseid on vaja, et.. top 4 jõuda.

P.S. 2x rohkem punkte kui Chelseal, eh? Ja mitte pärast kahte mängu, vaid kümmet. Negatiivne spiraal, ära komista perroonil jms.
                      Supplies!

Kommentaar

Raske oli aga töö sai tehtud - võib rahule jääda küll.

Kommentaar

Top of The league.
                          Cech eest Iga välja käidud nael õiges kohas.
                          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Võid, aga teeksid talle sellega liiga.

Kaotas karistusala joonel palli, juhtub. Lisaks tuli värav mingit värd-rikošetist. Ebaõnn rohkem kui kellegi otsene süü.

---

Bayerni mäng oli nähtavalt veel meestel jalgades. Õnneks pusiti hambad ristis lõpuni ja jäeti kõik punktid koju. Kiitus.

Kommentaar

Özil võttis kenasti coachi nõu kuulda ja uhas korralikult peale. Kiidan Giroudi - meeletult palle võttis ees maha ja lisaks värav.

Kommentaar

whoopidoo top of the league ja igati vääriliselt arvestades meie viimaseid mänge.
                                Kriitikana ainult nii palju, et kas teile ei tundu, et Oxi edasiareng mängijana on küll kuhugi kinni jäänud. Viimase aasta copy/paste. Kui ründesse läheb siis üheksal juhul kümnest tuleb sealt kas pallikaotus või löök kosmose alumistesse sfääridesse. Mulle tundub, et hetkel ta tiimile muud juurde ei anna kui, et ta on üks hea huumormeelega britt kes pingilt suudab vahetevahel mingit teravust tuua. Oleks pingil veel mõni hea kvaliteediga mees, siis oleks hea saata Ox kuhugi premmi tiimi laenule enesekindlust kasvatama

Kommentaar

Working...
                                X