Algselt postitas $$$
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Minimaalse vaevaga maksimaalne tulemus. Mulle personaalselt meeldiks, kui sellistel töllmokkadel ikka puuri täis taoks. A no ju siis olid poolajal juba kõigi mõtted järgmisel mängul.
Özililt harjumuspärane väravasööt, 13 peal nüüd. 20 on premmi rekord, võite arvata, kellele see kuulub?!? Hetkel ikka kindlal kursil seda üle tegema, kui vaid terve püsib...
Kommentaar
-
Algselt postitas coco Vaata postitustMinimaalse vaevaga maksimaalne tulemus. Mulle personaalselt meeldiks, kui sellistel töllmokkadel ikka puuri täis taoks. A no ju siis olid poolajal juba kõigi mõtted järgmisel mängul.
Özililt harjumuspärane väravasööt, 13 peal nüüd. 20 on premmi rekord, võite arvata, kellele see kuulub?!? Hetkel ikka kindlal kursil seda üle tegema, kui vaid terve püsib...
Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustSättisin ennast just arvuti taha, et hakata Arsenali mängu vaatama... epic fail. Miskipärast olin täiesti veendunud, et kell 18.00 algab.
Oh well, vähemalt tuli 3 sanga ning nagu aru saada võis siis minimaalse vaevagaElu on lühike, pidu on pikk.
Kommentaar
-
Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitustSaad ju armsale linnarivaalile kaasa elada.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitusthttp://www.telegraph.co.uk/sport/foo...esut-Ozil.html
Kui keegi imestab miks briti saarte kohalik jalgpall vähikäiku teeb ülejäänud euroopaga võrreldes. Polegi võimalik midagi paremat tahta kui kohalikud on täielikud imbetsillid.The One and Only
Kommentaar
-
Algselt postitas decrakas Vaata postitustInglise meedia on nagu su 3 aastane õde või 90 aastane vanaema... lapsikVictoria Concordia Crescit
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar