Algselt postitas Katk
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Mees pani just aussis kääriga 4. minutil värava. Lacazette teeb täna Wengeri sõnul debüüdi. Head linki mängule?Algselt postitas marv3llous Vaata postitustMertesacker done, Pires next. Blimey."Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
-
arsenali kodukale tee konto on superhea link ka koheAlgselt postitas football2u Vaata postitustMees pani just aussis kääriga 4. minutil värava. Lacazette teeb täna Wengeri sõnul debüüdi. Head linki mängule?
Kommentaar
-
Tänan! Tuunisin end spetsiaalselt avaminutist juba Lacazette'i debüüti ootama ja ca 10 minutiga juba golazo kirjas! Super!Algselt postitas malagar Vaata postitustarsenali kodukale tee konto on superhea link ka kohe"Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
-
mul p*hui, mis temast saab. täiesti keskpärane pallur, kelle areng on toppama jäänudAlgselt postitas marv3llous Vaata postitustLoe vähem kollast sitta. Ox jääb ja pikendab anyway, see on tema agendi halenaljakas proov paremat lepingut saada.
Kommentaar
-
Salvestatud.Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustmul p*hui, mis temast saab. täiesti keskpärane pallur, kelle areng on toppama jäänud
Eelmisel hooajal lõi ta PLis RWB pealt 29 mänguga 2 väravat ja andis 7 söötu. Tal ei olnud väidetavalt eelmise viie hooaja combined ka niipalju sööte. Kui see ei ole areng, siis ma ei tea mis on?Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
oi jumal, nii kehva oli siis varemAlgselt postitas marv3llous Vaata postitustSalvestatud.
Eelmisel hooajal lõi ta PLis RWB pealt 29 mänguga 2 väravat ja andis 7 söötu. Tal ei olnud väidetavalt eelmise viie hooaja combined ka niipalju sööte. Kui see ei ole areng, siis ma ei tea mis on?
okei, võib-olla leiti talle siis sobiv roll wing-backina. rollis, mis pole nii nõudev ründesuunal, kui äärepoolik, kus ta siiski läbi pole löönud veel.
Kommentaar
-
kui nii p*hui siis miks vaevud?Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustmul p*hui, mis temast saab. täiesti keskpärane pallur, kelle areng on toppama jäänud
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar