Algselt postitas Linnupoja
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustKui sa mu esimesest postitusest juba seda välja ei osanud lugeda, siis JAH. Aga üldiselt ei ole mul mingit huvi sinuga nende asjade üle vaielda, seega võid minna ja rahulikult ühe raksu ona panna siia edasi kirjutamise asemel.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustSee pikkus on nii WTF, poiss näeb piltidel mingi 184 max välja Aga, loodetavasti saab asja, kui külm ära ei võta.. Või Bayern nagu Gnabry puhul
Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustPoleks uskunud, et vana toi nii pikk on. Pole ka aastatega kokku kuivanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustChambers - see mängis nagu elav laip eile.
Kommentaar
-
Algselt postitas olegtoivo Vaata postitusttehniliselt võiks ju öelda, et tegemist oli penaltiga - Bellerin tõesti puudutas selle udusulekese jalga, iseasi kas see puude nüüd nii brutaalne oli, et tüüp peaks kukkuma nagu oleks aasta 42 Luki all. reaalselt mul oleks piinlik kui Arsenalist keegi teeninuks sellise pendla.
Kommentaar
-
Algselt postitas olegtoivo Vaata postitustBellerin tõesti puudutas selle udusulekese jalga
Mis aga puutub Hazardi reaktsiooni, siis see on käesoleva sajandi professionaalsete jalgpallurite tüüpkäitumine kahjuks. Häbiväärne, nõus.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar