Algselt postitas Linnupoja
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Ei pannud tähele su esimest postitust, ma üritan ausalt lihtsalt mõttekäigust aru saada, et miks see ei peaks olema penalti.Algselt postitas marv3llous Vaata postitustKui sa mu esimesest postitusest juba seda välja ei osanud lugeda, siis JAH. Aga üldiselt ei ole mul mingit huvi sinuga nende asjade üle vaielda, seega võid minna ja rahulikult ühe raksu ona panna siia edasi kirjutamise asemel.Dreams cant be buy
Kommentaar
-
See pikkus on nii WTF, poiss näeb piltidel mingi 184 max väljaAlgselt postitas marv3llous Vaata postitust
Aga, loodetavasti saab asja, kui külm ära ei võta.. Või Bayern nagu Gnabry puhul
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustSee pikkus on nii WTF, poiss näeb piltidel mingi 184 max välja
Aga, loodetavasti saab asja, kui külm ära ei võta.. Või Bayern nagu Gnabry puhul 

Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Sa said tiba valesti aru ka, mitte et ma oleks öelnud, et poiss pole nii pikk, lihtsalt tundus piltidel lühem lihtsaltAlgselt postitas marv3llous Vaata postitust

Kommentaar
-
Närbumine käib lihtsalt teistpidi, seest välja.Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustPoleks uskunud, et vana toi nii pikk on. Pole ka aastatega kokku kuivanud.
Kommentaar
-
Ja siis jälle arutleda, et mis laip? 1 mängu baasil päris karm hinnang kui arvestada kus Rob on saanud vôimalusi tüki mitu ja tal näost rohelisi ette näidata. Arvestades Chambersi olukorda pole ime, et ligadi logadi. Annaks môned korrad veel ja siis otsustaks äkki? Hullemaks see diifence minna ei saa ju. Ükskôik kelle paned sinna hetkel - ikka pôleb premium 98 leegiga.Algselt postitas malagar Vaata postitustChambers - see mängis nagu elav laip eile.
Kommentaar
-
Piinlikustundega premmis punkte tabelisse ei kirjuta.Algselt postitas olegtoivo Vaata postitusttehniliselt võiks ju öelda, et tegemist oli penaltiga - Bellerin tõesti puudutas selle udusulekese jalga, iseasi kas see puude nüüd nii brutaalne oli, et tüüp peaks kukkuma nagu oleks aasta 42 Luki all. reaalselt mul oleks piinlik kui Arsenalist keegi teeninuks sellise pendla.
Kommentaar
-
Tegelikult virutas ta korralikult pihta, teen vägivaldse eelduse, et Arsenali fännide hetke lemmikkohtunik, otsustas pendla nn. kossi löömise heli pealt. Siin saab tegelikult süüdistada vaid Bellerini otsust minna liigutusega lõpuni.Algselt postitas olegtoivo Vaata postitustBellerin tõesti puudutas selle udusulekese jalga
Mis aga puutub Hazardi reaktsiooni, siis see on käesoleva sajandi professionaalsete jalgpallurite tüüpkäitumine kahjuks. Häbiväärne, nõus.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar