Algselt postitas Ibanez

Vaata postitust

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Arsenal

Collapse

X
- 

Kes ootas? Pole väga kursis asjadega, aga kes need kuningad siis on , kes debüüthooajal võrgu täis on ladunud? Ja palju neid on? Salah?Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustLiigas 10. Flop pole aga kindlasti oodati enamat, arvestades kui kaua ta Lyonil nö "küpses".
Kommentaar
 - 

Morata - 11 !!Algselt postitas Haron Vaata postitustKes ootas? Pole väga kursis asjadega, aga kes need kuningad siis on , kes debüüthooajal võrgu täis on ladunud? Ja palju neid on? Salah?Dreams cant be buy
Kommentaar
 - 

Päris hea silmaringi küsimus tegelt. Kui jätta välja need, kes on väikeklubides sähvatanud ja paar hooaega hiljem teadmata kadunuks tunnistatud, siis ca viimase 10 aasta jooksul Torres, Costa ja Agüero. Isegi Suarez lõi esimesel pärishooajal midagi 10 kanti.Algselt postitas Haron Vaata postitustKes ootas? Pole väga kursis asjadega, aga kes need kuningad siis on , kes debüüthooajal võrgu täis on ladunud? Ja palju neid on? Salah?
Kommentaar
 - 

Henry, Torres, Benteke, Costa, Agüero, kulp-lõug...mõne vast leiab veel. Kas neid on nüüd palju või vähe...sõltub, mis kriteeriumite alusel hinnata.Algselt postitas Haron Vaata postitustKes ootas? Pole väga kursis asjadega, aga kes need kuningad siis on , kes debüüthooajal võrgu täis on ladunud? Ja palju neid on? Salah?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
 - 

Lacazette on palju mitmekülgsem kui ma enne ületulekut arvasin. Ja tema esimest hooaega ei ole Arsenali vaatamisega ennast piinavatel kuidagi võimalik lugeda pettumuseks. Lihtsalt tema esimene on sattunud kahetsusväärselt kokku Arsenali kohutava sakkimisega (või noh, kogu hooaeg on mängitud kuuenda koha jalgpalli). Lisaks põhines Arsenali rünnakuskeem veel hiljuti palli andmisega ühele lõuna-ameeriklasele. Kolmandaks veel Ramsey pidevad vigastused, mis andis vastastele võimaluse tipuründaja paremini isoleerida, kuna jooksjate arv vähenes. Ja nüüd see viimane vigastus. Pigem on ettevaates huvitav, kuidas mahutatakse ta koos Aubameyangiga väljakule.
Kommentaar
 - 

Ei, Atleticolt saadakse igal juhul kellad.Algselt postitas Ibanez Vaata postitustHuvitav kui reaalne on, et Arsenal võidab mingi naljaka momendi ajel Euroopa liiga ja Arsene jätkab karistuseks.
Kommentaar
 - 

aga kui nüüd õnne oleks ja selline finaal tuleks, siis millal viimati nii kõva EL finaal oli? Paneks vist ka võõramad vaatama, vahva!Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustEi, Atleticolt saadakse igal juhul kellad.Dreams cant be buy
Kommentaar
 - 

Real vs United?Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustaga kui nüüd õnne oleks ja selline finaal tuleks, siis millal viimati nii kõva EL finaal oli? Paneks vist ka võõramad vaatama, vahva!
Või sa pead Arsenali kõvemaks?
edit: sa vist mõtlesid ELi finaali, mitte Super Cupi, minu paha

Kommentaar
 - 

Wilsherest rääkides, kas ma olen ainuke, kes alati Arsenali mänge vaadates soovib, et see kukk kogemata või konkreetselt tahtlikult küünarnukiga kellegilt molli saaks? Kahju, et Stephens seal punase kaardi olukorras härrasmeheks jäiAlgselt postitas Nurmekas Vaata postitustSee Wilsherr on ikka hunnik õnnetust täna ilnud peale sisse vahetamist.
Ainult valed ja halvad otsused.

Joga Bonito!!!
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar