Algselt postitas SleepWalking
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustEi? Küll aga Arsenali PR osakond sai kohe lisatööd, et selgitada.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustEi? Küll aga Arsenali PR osakond sai kohe lisatööd, et selgitada.
Kommentaar
-
Algselt postitas Redman Vaata postitustHiina enam vist Arse mänge niipea ei näita. Cityga mäng võeti eetrist maha.
Kommentaar
-
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMüts maha Özili ees, Arsenali distantseerumine on muidugi täiesti pussy-liigutus.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMüts maha Özili ees, Arsenali distantseerumine on muidugi täiesti pussy-liigutus.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Isegi matsidel on laudas sellisele teemale oma nurk.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustMida klubi tegema oleks pidanud sellises olukorras? Või siis ... milline klubi teeks teistmoodi?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSee on muidugi tavaline tõesti, et tõmmatakse kõrv longu ja lastakse raha edasi voolata. NBA näide oli selles osas üllatavalt kiire ja korralik.
Aga oot... asi oleks usutavam, kui ta siin hiljuti ühe teise riigi presidendiga uhkelt ei oleks poseerinud. Selles riigis ei ole vähemusrahvus(t)e olukord kindlasti parem.
Näita nüüd mune ja tee üks postitus kurdide kaitseks.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar