Algselt postitas ChiefK
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
-
Pole ju raske tagant sööta ja meeskondlikult pressida Unai. Mikel suutnud seda 3 mänguga. Taga ka puhtas, wow kes oleks seda oodanud.
Täna pidasime vastu kuigi toss oli väljas jälle seal 70- kandis. Me keskväljal isegi lootust vaadates seda manu oma aga see selleks.
Rare W!
e: Laca ja Torr korralik müttamine. Nii jätkata.
Kommentaar
-
Chambersil kahjuks pikem paus ees, ACL.
It’s often considered difficult to consider how a new manager will do at a club, particularly in the case of Mikel Arteta. A coach at Manchester City, the most successful English club of the decade and record breaking point holders, under the tutelage of one of the best managers ever, Pep Guardiola, but Mikel himself
Artetast kerge analüüs
Kommentaar
-
Avapoolaeg Leedsiga oleks nagu Eesti mängiks Saksamaa vastu. Tramaivõi"The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."
Kommentaar
-
Algselt postitas -21- Vaata postitustAvapoolaeg Leedsiga oleks nagu Eesti mängiks Saksamaa vastu. Tramaivõi
Attempts
1ht: 3-15
2ht: 13-3
Kommentaar
-
Algselt postitas ChiefK Vaata postitust1HT lôi see good ebening välja jälle aga Poolajal karjus treener meestel kruvid paika ja tehti korralik poolaeg millest piisas. 1-0!
Attempts
1ht: 3-15
2ht: 13-3"The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."
Kommentaar
-
Puhtalt vaadates meie võimaluste arvu oleks pidanud selle 2-0 ära lööma, aga kui see Pepe olukord ei ole penalti, siis ma ei tea miks VAR üldse kasutusel on. Kui algselt tundus see olukord veel suht selline, et Pepe proovis eimilleskti penaltit saada, siis peale VARi kordust olin kindel, et siit tuleb pennal. Ja muidugi ei midagi. VARi point on praegu suht sama nagu kohvipaksu pealt olukordi üle vaadates. Absurd
Kommentaar
-
Algselt postitas Arsenaalium Vaata postitustPuhtalt vaadates meie võimaluste arvu oleks pidanud selle 2-0 ära lööma, aga kui see Pepe olukord ei ole penalti, siis ma ei tea miks VAR üldse kasutusel on. Kui algselt tundus see olukord veel suht selline, et Pepe proovis eimilleskti penaltit saada, siis peale VARi kordust olin kindel, et siit tuleb pennal. Ja muidugi ei midagi. VARi point on praegu suht sama nagu kohvipaksu pealt olukordi üle vaadates. Absurd
Kommentaar
-
Algselt postitas Arsenaalium Vaata postitustPuhtalt vaadates meie võimaluste arvu oleks pidanud selle 2-0 ära lööma, aga kui see Pepe olukord ei ole penalti, siis ma ei tea miks VAR üldse kasutusel on. Kui algselt tundus see olukord veel suht selline, et Pepe proovis eimilleskti penaltit saada, siis peale VARi kordust olin kindel, et siit tuleb pennal. Ja muidugi ei midagi. VARi point on praegu suht sama nagu kohvipaksu pealt olukordi üle vaadates. Absurd
Minuarust joppas, et Pepe 'reckless divingu' vms eest punast ei saanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Arsenaalium Vaata postitustPuhtalt vaadates meie võimaluste arvu oleks pidanud selle 2-0 ära lööma, aga kui see Pepe olukord ei ole penalti, siis ma ei tea miks VAR üldse kasutusel on. Kui algselt tundus see olukord veel suht selline, et Pepe proovis eimilleskti penaltit saada, siis peale VARi kordust olin kindel, et siit tuleb pennal. Ja muidugi ei midagi. VARi point on praegu suht sama nagu kohvipaksu pealt olukordi üle vaadates. AbsurdAmorim <3
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar