Algselt postitas malagar
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Millal, siis keegi debüüdil värava lõi niimoodi?"The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."
Kommentaar
-
Algselt postitas -21- Vaata postitustMillal, siis keegi debüüdil värava lõi niimoodi?
Saka leping on viimase poole aasta parim uudis! Ning täna on igatepidi olnud päris chill päev.
Kommentaar
-
Algselt postitas erxx Vaata postitustNasril läks vist aega mingi 5 min, et ära lüüa. Aga Haaland lõi minu teada see aasta Borussia debüüdil värava esimesest puutest."The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."
Kommentaar
-
Algselt postitas -21- Vaata postitustMillal, siis keegi debüüdil värava lõi niimoodi?
Kommentaar
-
Algselt postitas erxx Vaata postitustNing täna on igatepidi olnud päris chill päev.
Kommentaar
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitustIgatepidi. Siin märkimata uudistest on Arsenal taganud tänasega liigasse püsimajäämise ning kalendris on uue kuu juures uus graatsia.
Kommentaar
-
Kas keegi mulle veini pole võlgu, sest ma kaitsesin siin kunagi aastate eest Wengerit ja väitsin, et te kukute perse, sest selliseid treenereid pole riiulist võtta? Oleks nagu meeles, et sai kihlvedusid pakutud nende lõppkohtade peale. Oli keegi julge? Tunnistage üles!
WENGER OUT!When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustKas keegi mulle veini pole võlgu, sest ma kaitsesin siin kunagi aastate eest Wengerit ja väitsin, et te kukute perse, sest selliseid treenereid pole riiulist võtta? Oleks nagu meeles, et sai kihlvedusid pakutud nende lõppkohtade peale. Oli keegi julge? Tunnistage üles!
WENGER OUT!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustKas keegi mulle veini pole võlgu, sest ma kaitsesin siin kunagi aastate eest Wengerit ja väitsin, et te kukute perse, sest selliseid treenereid pole riiulist võtta? Oleks nagu meeles, et sai kihlvedusid pakutud nende lõppkohtade peale. Oli keegi julge? Tunnistage üles!
WENGER OUT!
Kommentaar
-
WENGER OUT!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar