Pablo Marí
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustPablo Marí
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustMulle hakkas just see ukraina poiss meeldima kellest ma enne üleeilset kordagi varem kuulnud ei olnud. Nüüd peab see hispaania poiss, kellest ma kuulsin täna esimest korda, mind veenma, et ta on parem kui see Ukraina poiss, kellest ma midagi ei tea. Äkki võtame üldse mõlemad? Noh vähemalt oskab englishit, on inglismaal elanud. Ja on vasakjalgne. Lisaks teinud hea hooaja deportivo ja flamenco eest vist. Kahe peale kokku eelmine aasta 66 mängu. Ehk oskab mängida ?
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustAinuke asi, et video pealt paistab üsna aeglane.
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustTäna oli vasakul äärel Sakat ja Martinellit ikka tore vaadata. Teisel poolajal tuli Bournemouth küll mängu tagasi aga siiski tulemus käes. Ei tea kas Mustafi vigastus sunnib ostma nüüd."The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustMulle hakkas just see ukraina poiss meeldima kellest ma enne üleeilset kordagi varem kuulnud ei olnud. Nüüd peab see hispaania poiss, kellest ma kuulsin täna esimest korda, mind veenma, et ta on parem kui see Ukraina poiss, kellest ma midagi ei tea. Äkki võtame üldse mõlemad? Noh vähemalt oskab englishit, on inglismaal elanud. Ja on vasakjalgne. Lisaks teinud hea hooaja deportivo ja flamenco eest vist. Kahe peale kokku eelmine aasta 66 mängu. Ehk oskab mängida ?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustMingite kõlakate väitel on klubid Ukraina poisi hinnas kaubale saanud. Loodetavasti on see tõsi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustMingite kõlakate väitel on klubid Ukraina poisi hinnas kaubale saanud. Loodetavasti on see tõsi.
Kommentaar
-
Algselt postitas ChiefK Vaata postitustTundub, et Mikel pani Kurza diilile veto ei. See oleks hea eriti Saka viimast mängu vaadates.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar