Algselt postitas Daz Booob
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustKohtunikuna viga vilistades kuulen väga tihti, et ma ei teinud seda viga meelega (sihilikult). Kohtuniku asi ei ole hinnata, et kas viga on sihilik või mitte. Tema ülesanne on fikseerida viga või mitte.
Kui hakataks ainult sihilikke vigasid võtma, siis läbi ajaloo oleks vigasid vilistatud kahele mehele- Lee Boyerile ja Martin Taylorile.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustReeglites ju kirjas, et sihilikult tehtud vead peab punaseks sellises olukorras vilistama. Nii et kui ta loob vastasele jalaga vastu jalga, siis on ju küll kohtuniku ülesanne hinnata kas sihilikult või mitte? Kas üritas palli mängida või lõi sihilikult jalga.
Kena ööd!Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustKohtunikuna viga vilistades kuulen väga tihti, et ma ei teinud seda viga meelega (sihilikult). Kohtuniku asi ei ole hinnata, et kas viga on sihilik või mitte. Tema ülesanne on fikseerida viga või mitte.
Kui hakataks ainult sihilikke vigasid võtma, siis läbi ajaloo oleks vigasid vilistatud kahele mehele- Lee Boyerile ja Martin Taylorile.
Kommentaar
-
Algselt postitas Haron Vaata postitustSiis peaks kõik "käed" ka penaltid olema, on ta siis keha vastu või eemal. Käsi on ju käsi! Kuigi jah, kohtunikud ei suuda vahel eemal olevat kätki penaltiks vilistada, mis siis veel muud tahta.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustSinuga on mõttetu vaielda ja ma loobun sellest. Ma ei saagi aru, et kas sa oled tõesti nii loll või mängid seda. Ilmselt esimene variant. Lihtsam on sind ignoreerida, kui sulle proovida midagi seletada või vastata. Sa lihtsalt ei kuula teise inimese selgitust, vaid ajad oma jauru edasi. Ning kui isegi aru saad oma eksimusest, siis tuleb mingi väga loll vabandus stiilis- aaaaaa, reeglid on vahepeal muutunud. Millal see veel juhtus? Ma mäletan vanu reegleid.
Kena ööd!
Clearly on ju vahe kas käsi lendab vastasele vastu molli sihilikult või mitte muudab olukorra kas punaseks või mitte?
Kas olukord juhtus ohuvoitlusesse minnes juhuslikult või keegi pani spetsjom vastu molu.
Sul reaalselt pidevalt mingid päevad, et kõike nii südamesse ja isiklikult võtad. Äkki vitamiini puudus.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustEsimene poolaeg oli kuidagi imelikult uimane, aga söödumäng iseenesest oli hea. Mingi pohmakas poistel?
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitusttwitteris liigub jutt, et Wayne Bridge'i naine sai Laca Lamborghinis meelemürkide mõju all olevatelt Arsenali poistelt rida
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustmil naistepesu ulatus põlvini ja oli puuvillasest riidest.
Kommentaar
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitust
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar