Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
1 January 2006, The People
EXCLUSIVE: ARSENAL WANT VIEIRA BACK!
Exclusive By Neil Silver
PATRICK VIEIRA is being linked to a sensational return to Arsenal.
Gunners boss Arsene Wenger wants to make peace with his former skipper and welcome him back to Highbury.
Vieira has failed to settle in Italy since his shock £7.5million move to Juventus last summer.
The Frenchman is unhappy about the racist element in Italian football and has told close friends that he misses the club where he expected to spend the rest of his playing career.
The go-between in the deal to set up a return ticket is ex-Arsenal midfielder Gilles Grimandi. He is scouting in Europe for Wenger and remains in touch with his former team-mate and fellow countryman Vieira.
Wenger has spoken to Grimandi about making his peace with Vieira. He realises it was a mistake to let Vieira leave, and knows that Arsenal have not been the same team without their inspirational former captain. The Gunners are all but out of the title race and they started yesterday out of the Champions League places.
William hill ja teised bookie\'d tunduvad olevat uue aasta puhul kuidagi ülemäära optimistlikud. 1-4 ja 1-5 seisud annavad homse mängu puhul tagasi raha lausa 80ne ja 100-kordselt. Hmmmm...
Äitähh mu Melwoodile! olen täitsa kontakti võimeline, veel.
Soovitaks ka teistele kaubamaja toidumaailma oma lõuna ostudeks, igatahes veini valik on muljet avaldav...
Algselt postitas Melwood
Algselt postitas Vennas
Raidur vaata psi!
(ärge muretsege, kustutan selle niipea kui saan vastuse)
Ei saa, ta on keset tööpäeva veidi napsine!!!! keskendumisraskused.... ma ütlen talle edasi
Kontaktivõimeline oled sa võib-olla veel mõned tunnid, kallis sõber. Kas ma juba mitu korda pole sulle rääkinud, et treipinki purjus peaga ei kasutata. Kui trehvame, saad oma olematu keskmise sõrmega mulle vibutada. Nüüd mine kappi tagasi, tõmba uks kenasti kinni ja võta oma Larseni pudel ka kaasa.
Sorry OT pärast, loodetavasti kallid moderaatorid ei kustuta seda jutuvada ära. Vaene poiss julgeb ju kaine peaga ainult ennustuste alla postitada. Las see siin jääb ikka heade aegade mälestuseks tallele.
Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Paluks off topic kustutada! ja laimamine ka!
see on ikkagi Arsenali teema, kõtt..
Algselt postitas jyriöö
Kontaktivõimeline oled sa võib-olla veel mõned tunnid, kallis sõber. Kas ma juba mitu korda pole sulle rääkinud, et treipinki purjus peaga ei kasutata. Kui trehvame, saad oma olematu keskmise sõrmega mulle vibutada. Nüüd mine kappi tagasi, tõmba uks kenasti kinni ja võta oma Larseni pudel ka kaasa.
Sorry OT pärast, loodetavasti kallid moderaatorid ei kustuta seda jutuvada ära. Vaene poiss julgeb ju kaine peaga ainult ennustuste alla postitada. Las see siin jääb ikka heade aegade mälestuseks tallele.
eile oli mul ikka jube kahju neist miljarditest manku ja arsenali toetajatest, kes oma 40 quidistes särkides pidid vaatama seda 90 minutilist fännide mõnitamist.
«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Kommentaar